"AKO HOĆEŠ, DOĐI PO NJEGA"! Upucao ga, pa pozvao njegovu devojku: Stravični detaljo obračuna u Padinskoj Skeli

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

12.12.2019

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko S. (25), koji je pre tri dana upucan na igralištu u Padinskoj Skeli u stabilnom je stanju, a policija i dalje traga za napadačem koji je te večeri, nakon što je ustrelio Marka, njegovim telefonom pozvao Markovu devojku i saopštio joj da je mladić upucan.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Pucnjava se dogodila u Ulici Dejana Smiljkovića u Padinskoj Skeli oko 18 časova.

Vatrenom obračunu je prethodila žustra svađa oko, kako se sumnja, neraščišćenih poslova sa drogom. U jednom trenutku, zasad nepoznata osoba potegla je pištolj i ustrelila Marka u grudi, nakon čega je mladić obliven krvlju pao na zemlju.

I njegov prijatelj Janko J. (30) koji je takođe bio na igralištu zadobio je udarac u glavu.

Da situacija bude još bizarnija, pucač je, kako "Blic" nezvanično saznaje, uzeo Markov telefon, pozvao njegovu devojku i saopštio joj da je Marko upucan.

 

 

Prema nezvaničnim informacijama napadač je devojci rekao gde se Marko nalazi i rekao joj da "ako hoće, može da dođe po njega da ga spase".

Preplašena devojka nije smela odmah da ode na lice mesta, već je odjurila kući i o pozivu obavestila svoju i njegovu porodicu i policiju.

Policija i Hitna pomoć mladića u krvi pronašla je na mestu na kom je javljeno da se nalazi.

Marko je odmah nakon pucnjave zbrinut u Urgentni centar, gde su mu sanirane povrede. Stanje mu je stabilo, ali će još neko vreme ostatit na bolničkom lečenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading