Ovako su pripremali likvidaciju crnogorskog biznismena u Beogradu! Zaštekali se na izuzetno skrivenom mestu

Autor: Blic, Republika

Hronika

11.12.2019

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač koji je sinoć ranio nikšićkog biznismena Miodraga Daku Davidovića (62), po svemu sudeći je ranije odabrao lokaciju gde će spaliti svoj automobil i oružje kako bi uklonio dokaze. Tu tezu potkrepljuje činjenica da je reč o izuzetno uvučenom i skrovitom mestu, na kome noću gotovo da nema nikoga.

Foto: printscreen/Google Earth/youtube.com/Vijesti Online/Pixabay.com/fotomontaža
Davidović je ranjen u ruku dok je bio u hotelu u kojem je inače živeo

Srbiju i region sinoć je iznenadila vest da je Miodraga Daku Davidovića, za sada nepoznati napadač ranio iz snajpera ispred hotela "Kraun plaza", u kom je, kako piše Tanjug, Davidović poslednjih nekoliko godina živeo. Napadači su ovo očigledno dobro znali.

Poznati nikšićki biznismen ranjen je u ruku, nakon čega je prevezen u privatnu zdravstvenu ustanovu. Za to vreme, nepoznati počinioci zapalili su automobil marke "reno", koji je korišćen za ranjavanje Davidovića, a u njemu je, tokom gašenja požara, pronađen i snajper.

Dan kasnije, na mestu gde je sinoć goreo automobil, između Medicine rada i vrtića u Omladinskih brigada na Novom Beogradu, vide se ostaci paljevine. Garež, delovi automobila koji je goreo, staklo rasuto po trotoaru i ugljenisana krošnja gde je vozilo bilo parkirano. Po svemu sudeći, ovu zavučenu i skrovitu lokaciju je odabrao jer noću ovde gotovo da nema nikoga, a u okolini se nalazi još samo parking i napuštena benzinska stanica.

To nam je potvrdio i radnik obezbeđenja iz Medicine rada.

- Ja sinoć nisam radio, bio je kolega u smeni. Rekao mi je da je primetio da se nešto dešava i da je odmah pozvao policiju koja je verovatno obavestila vatrogasce. Ovde noću nema ljudi, samo naše obezbeđenje i čuvar vrtića - rekao je radnik obezbeđenja.

Roditelji koji su jutros dovodili decu u vrtić za incident su saznali iz medija i uglavnom ne žele da komentarišu. Ipak, zabrinutih lica u prolazu su posmatrali zgarište.

- Mogu samo da kažem da je strašno što se to desilo blizu mesta gde dovodimo decu - kazeo je jedan roditelj u prolazu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading