Policija ima osumnjičenog za brutalno ubistvo psa u Prokuplju, smeši mu se 3 GODINE robije

Autor: Republika

Hronika

09.12.2019

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Prokuplju osumnjičila je jednog mladića za brutalno ubistvo psa koji je ubijen i bačen u reku. Životinju su izvukli aktivisti pokreta Levijatan i Tanja Videgar iz Zavoda Pit.

RepublikaFoto: facebook.com/Pokret Levijatan
Leš psa koji je mučki ubijen

Kako saznajemo, reč je o jednom mladiću koji već ima krivični dosije.

Levijatan je zahvalan brzoj reakciji policije na otkrivanju osumnjičenog za krvničko ubijanje psa, koji je sigurno opasan i po ljude.

- Hvala MUP-u na odličnoj saradnji i Forenzici pošto su izašli na teren u punom kapacitetu 8 minuta nakon što smo ih kontaktirali i sačekali nas na lokaciji. Hvala i tužilaštvu što radi svoj posao konačno. Imamo osumnjičenog. Jučerašnji dan obeležen mučkim ubistvom psa. Monstrum je psa udario tupim ili oštrim predmetom u glavu, potom je psa ostavio na mostu sa vezanim prednjim i zadnjim nogama... A pošto mu ni to nije bilo dovoljno da zadovolji svoju bolesnu stranu ličnosti, bacio je psa u reku. Nije se nadao da će leš psa biti zaglavljen na sredini reke. Brzim delovanjem leš smo izvukli i odneli na obdukciju. Počinilac će biti pronađen i protiv istog će biti podneta krivična prijava za ubistvo životinje za šta je predviđena kazna zatvora do 3 godine. Ovo je već treći slučaj ubistva psa na identičan način i na istom mostu iznad reke Toplice u Prokuplju - piše na Fejsbuk stranici pokreta Levijatan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading