ŠOKANTNO! Kako je moguće da smo se u ovo pretvorili?! Lopovi ukrali novac za lečenje malog Filipa!

Autor: Republika

Hronika

06.12.2019

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Tviteru je šerovana vest kako je humanitarna kutija u kojoj je bio novac za Filipovo lečenje ukradena i to peti put po redu.

Naime, kutije su bile u prodavnicama, menjačnicama, bolnici, a ovakve situacije se iznova ponavljaju.

- Kako je moguće da smo se u ovo pretvorili, zapitala se jedna korisnica Tvitera.

 

 

Podsećamo, Filip Ivanović je rođen 2010. godine kao zdravo dete. Detinjstvo je proveo bez odlazaka kod lekara, bezbrižno i srećno, uvek nasmejan i spreman za igru.

Prvi znaci bolesti ispoljili su se krajem aprila 2019. godine, kada su roditelji primetili izraslinu u levoj pazušnoj jami. Dan nakon toga, iz bolnice u Smederevu prebačen je na lečenje u Tiršovu bolnicu.

Nakon dve nedelje ležanja nije ustanovljena dijagnoza i roditelji na svoj zahtev prelaze na Institut za majku i dete. Odmah je odrađena biopsija i utvrđeno je da Filip boluje od Sinovijalnog sarkoma mekog tkiva. Odmah je započeta primena hemioterapija, ali nakon četiri ciklusa terapija tumor se vrlo malo smanjio. Predlog hirurga bila je amputacija ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading