PANIKA ZBOG MANIJAKA: Muškarac danima nasrće na prolaznice u centru Prokuplja!

Autor: S. R.

Hronika

05.12.2019

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među ženama i srednjoškolkama zavladala je panika jer ih danima, u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima, proganja manijak u centru grada!

Foto: Ilustracija

J. S. samo je jedna od žrtava. Ona je, kao i svakog jutra, nešto pre 5 časova krenula na posao, kada ju je spopao visok i mršav muškarac sa kačketom na glavi.

- Cupkao je u mestu. Malo sam se uplašila, pa sam izvukla mobilni i pravila se da pričam sa nekim. Međutim, kada sam prošla pored njega, on je krenuo za mnom. Ubrzala sam, bukvalno potrčala, ali je i on to učinio. U jednom momentu me je uhvatio za torbu i ja sam se otrgla i u panici uletela u pekaru. Ušao je i on i stao u ugao. Radnica ga je pitala šta želi, ali je on samo ćutao i gledao u mene - priča J. S.

Ona je iz pekare pozvala taksi i bukvalno uletela u njega.

- Zamislite, i on je hteo da uđe u taksi. Plakala sam i molila taksistu da ga ne primi. Još ne mogu da se smirim. Kada sam stigla na posao, moja koleginica je pozvala policiju i rekli su joj da su ga legitimisali, ali da ne mogu ništa da učine jer nije počinio nikakvo krivično delo - kaže J. S.

 J. S.: Pratio me je ulicom. Uletela sam u pekaru, ali je i on ušao, stao u ugao i ćutke zurio u mene

U prokupačkoj policiji prekjuče su nam rekli da oni nemaju prijave za napade. Nezvanično smo saznali da znaju za tu osobu, ali da ne mogu da reaguju jer po zakonu nema osnova.

Disao joj za vratom

Isti manijak je par dana ranije nasrnuo na dve srednjoškolke. Pošao je za njima, ali se zaustavio kada su one susrele drugove. Još nekoliko žena imalo je sličnu situaciju, pa je i juče pratio jednu Prokupčanku sve dok nije ušla u firmu u kojoj radi. Gurao se uz nju, disao joj za vrat...

- Sve je to veliki šok. Ipak, policija kaže da ne može da reaguje jer ništa konkretno ne čini - navodi žena koju je pratio.

- Radi se o osobi koja ima psihičke poremećaje, ali nije opasna po okolinu - kažu sagovornici Srpskog telegrafa.

J. S., međutim, tvrdi da ničim nije izazvala takvu reakciju manijaka, niti ga poznaje.

- Da li je treba da me ubije, pa onda da se reaguje? - ogorčena je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading