SLUČAJ KOJI TRESE SRBIJU: Poznati rezultati obdukcije bebe bačene u septičku jamu!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

04.12.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Srbijom projurila vest o bebi koju je u mestu Sonta, nedaleko od Apatina, mlada majka Sabrina N. (25) ostavila u septičkoj jami, otkriveno je da je dete mrtvorođeno i da nema elemenata ubistva.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Obavljena je obdukcija koja je pokazala da se ne radi o ubistvu deteta, čak ni pri porođaju, a zbog toga postupka najverovatnije neće ni biti.

Mlada majka Sabrina N. zadržana je u policiji tokom 48 časova, a uskoro će biti i njeno saslušanje u tužilaštvu, kada bi trebalo da bude utvrđeno i njeno psihičko stanje.

S obzirom na to da ona i njen suprug Kristijan N, koji je i prijavio slučaj, imaju još dvojicu sinova, trogodišnjeg i četvorogodišnjeg dečaka, alarmiran je i apatinski Centar za socijalni rad. U slučaju da postupak ne bude pokrenut, kao što će nezvanično biti slučaj, majka će se vratiti deci.

- Kada je muž došao iz Mađarske u kojoj radi, žena mu je priznala šta se desilo - kaže izvor iz istrage navodeći da svoju mrtvu bebu nije sahranila, već da ju je uvila u ćebe i odložila u improvizovanu septičku jamu.

Ono što je u ovoj priči posebno tragično jeste podatak da je porodica već ostala bez najmlađeg člana jer je pre mesec i po umro treći sin.

- U tome nema ništa sporno. Urađena je obdukcija, dete je umrlo prirodnom smrću, od bolesti - kaže izvor iz istrage.

Sumnja se i da se majka prevremeno porodila usled stresa zbog gubitka prethodnog deteta. Šuška se i da je porodica u nezavidnoj materijalnoj situaciji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading