Počelo suđenje negovateljici iz pakla! Đurđija maltretirala decu u Zvečanskoj

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

03.12.2019

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Đurđiji Alimpijević, bivšoj negovateljici iz u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, počelo je pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu zbog optužbi za zanemarivanje poverene joj dece.

RepublikaFoto: facebook.com/Đurđija Alempijevic/printscreen
Đurđija Alempijević

Protiv Alimpijevićeve je krajem prošlog meseca Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo optužni predlog sudu kojom je tereti za krivično delo "zlostavljanje i zapuštanje maloletnog lica", za koje je zaprećena kazna do tri godine zatvora.

Prema optužnom predlogu, Alimpijevićeva je 11. jula, svesna protivpravnosti svog dela, grubo zanemarila svoju dužnost zbrinjavanja i vaspitavanja, tako što je zlostavljala dvogodišnjeg dečaka N. M. o kojem je dužna da se stara.

Alimpijevićeva je u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj radila od aprila ove godine po osnovu ugovora o radu, a u avgustu joj je uručen otkaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading