Šijan zbog ćaleta oprostio dužniku čak 200.000 evra

Autor:

Hronika

03.12.2019

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mandić, sin Arkanovog najboljeg prijatelja Milenka Mandića Mande, ispričao je za naš list setio kako je bilo kada je ubijen vođa "surčinskog klana" Zoran Šijan.

RepublikaFoto: youtube.com/RUDAR 7
Zoran Šijan

- Ušao sam u jedan kafić u Dalmatinskoj gde je bio ćale, koji je bio mnogo tužan, maltene su mu suze išle. Rekao mi je da su ubili Šijana, kako mu je mnogo žao jer su bili dobri. Deset dana pre toga zvao je Šijana da sredi neki dug čoveku koji je Šijanu dugovao 200.000 maraka. Čovek je dao lovu, ali nedovoljno, pa je Manda pozvao Šijana, koji mu je doslovce rekao da ako je u pitanju njegov čovek, onda ne duguje više ništa. Pošto je taj čovek bio vlasnik neke auto-kuće, on je onda Mandi poklonio audi od 70.000 maraka.

Šijan me je mnogo voleo i davao mi je da vozim porše kareru. Sećam se kako ispred "Interkontinentala" stoji taj auto sa tablicama na kojima piše njegovo prezime i on mi samo baci ključeve i kaže: "Idi vozi" - ispričao je Mandić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading