Novi detalji pucnjave na brodu "Sava" na Ušću: Vita Tarot vadio iz reke napadača!

Autor:

Hronika

03.12.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pucnjave koja se u nedelju rano ujutro dogodila na brod-restoranu "Sava" kod Ušća, a u kojoj su upucani vlasnik broda Žarko P. (65) i njegov napadač Predrag Z. (45), koga je obezbeđenje broda prebilo, a potom i upucalo u nogu, na scenu je stupio Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, bivši učesnik rijalitija "Parovi".

RepublikaFoto: youtube.com/Goli Zivot TV HAPPY
Vita Tarot

BACILI GA S MOSTA

Naime, ne znajući da je Predrag Z. prethodno upucao gazdu broda "Sava", na kojem Tomić već tri godine živi i radi, Vita je, videvši čoveka u reci, skočio da pomogne.

- Nisam znao šta se dogodilo jer sam u vreme pucnjave bio u svom salonu. Svi se razbežaše, nigde nikoga, osim ovog u reci. Nisam mogao da gledam čoveka kako leži u vodi. Nije se pomerao. Sišao sam u reku i povukao ga za noge jer mu je telo virilo iz mulja, a glava mu je bila u vodi - priča Vita Tarot, koji je verovatno spasao život napadaču.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, u tom trenutku na brodu nije bilo nikoga jer su se nakon pucnjave svi razbežali, pa i obezbeđenje, koje je pretuklo, upucalo i bacilo u reku Predraga Z. Kada je policija stigla, tu su bili samo Vita i napadač.

Tomić: Sišao sam u reku i povukao ga za noge jer mu je telo virilo iz mulja, a glava mu je bila u vodi

- Kada sam izvukao čoveka, došao je svesti, ali je mnogo krvario. Pitao me je da li sam pozvao Hitnu, koja je ubrzo došla i odvela ga - dodaje Vita, koji kaže da se nakon pucnjave i gazda Žarko, ali i napadač, oporavljaju.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

KOBNA SVAĐA

Podsetimo, do pucnjave je došlo nakon svađe između vlasnika broda i napadača koji nije mogao da se pomiri što je Žarko podelio otkaze bivšem obezbeđenju, inače pristalicama navijačke grupe "Rad", i angažovao nove ljude preko agencije koju drži kik-bokser Dušan Panajotović.

Živi i radi na brodu

Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot, bivši je učesnik rijalitija "Parovi", koji otkako je izašao iz vile u Zemunu, živi i radi na brod-restoranu Sava na Ušću.

- Ja ovde zabavljam i pomažem gostima. Bavim se tarotom, masažom i autogenim treningom za mentalne sposobnosti. Tačnije, pomažem kome je pomoć potrebna - kaže Vita.

Vita mlatio u kladionici

Vitomira Tomića u rijalitiju "Parovi" nismo imali prilike da upoznamo kao konfliktnu ličnost, ali sudeći po snimcima od pre desetak godina, Vita Tarot je ranije imao prgavu narav. Naime, u jednoj kladionici na Paliću, Vita Tarot izazvao je tuču. Dok su se dvojica pijanih gostiju svađala, Vita je sedeo sa strane i u miru popunjavao svoj tiket. Međutim, kada je jedan pijanac opsovao Vitu, ovaj je ustao, istukao ga i izbacio napolje.

- Žarko nije bio zadovoljan ponašanjem prethodnog obezbeđenja, koje, po njegovom mišljenju, nije dobro obavljalo posao. Ponašali su se neprofesionalno i često su sedeli u separeu kao gosti i zauzimali muziku umesto da rade svoj posao. Članovi bivšeg obezbeđenja očigledno nisu hteli da se pomire sa otkazom, već su nastavili da dolaze kao gosti i da provociraju Žarka P., tako da se ovakav epilog i mogao naslutiti - kaže sagovornik upoznat sa dešavanjima na brodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading