Detalji stravične pogibije u Nišu: Vukomanu je mašina "mišolovka" prošla kroz kičmu, otac ga našao u garaži!

Autor: kurir.rs, Republika

Hronika

01.12.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija Vukoman Pešić (43) zvani Vuki iz naselja Branko Bjegović poginuo je jutros jednom od najstrašnijih smrti. Mašina koja je deo kamiona prošla mu je kroz telo i izašla kroz kičmu. Ostavio je iza sebe dvoje punoletne dece, blizance ćerku i sina.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Ispred kuće smo zatičemo danas nekolko komšija i njegovih prijatelja koji nisu mogli suze da zaustave od bola, a u dvorištu gde je služba došla po telo čuo se lelek žene, verovatno majke.

Njega je oko 10.30 našao otac na placu u garaži gde je poginuo.

- Vuki je imao građevinsku firmu i taj deo mašine radi po principu mišolovke. Svaki dan je deci, radnicima, prijateljima pričao da strogo paze jer je sečivo toliko jako da može da otkine deo tela. Vodio je računa za druge, a eto on je poginuo zbog toga. Vredan je Vuki bio, dobar drugar, hteo je ljudima da pomogne - priča jedan od okupljenih drugara ispred njegove kuće koja je danas zavijena u crno.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva urađen je uviđaj na mestu tragedije, saopštila je niška policija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading