Horor u Šapcu! Zver pretukla staricu do neprepoznatljivosti, strahuje se da će se vratiti da je dokrajči

Autor: Kurir, Republika

Hronika

30.11.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan T. (35) iz Mačvanskog Pričinovića kod Šapca brutalno je pretukao dalju rođaku i komšinicu Ž. T. (73).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, jezivo nasilje desilo se 6. novembra, a osumnjičeni je od tada u bekstvu. Fotografije brutalno pretučene bake na društvenim mrežama podelila je njena ćerka i navela da je Ž. T. teško povređena, kao i da je provela osam dana u bolnici, ali da ne sme da se vrati kući jer je počinilac na slobodi, pošto je uspeo da umakne policiji.

- Slobodan je ženu pretukao toliko da joj je lice izobličeno od hematoma. Kad je policija došla u njenu kuću da obavi uviđaj, napadač je već bio pobegao. O slučaju je obavešteno i tužilaštvo, a za Slobodanom T. je raspisana potraga - kaže izvor.

Inače, osumnjičeni je i ranije napadao Ž. T.

- Jednom ju je posekao nožem po ruci, upadao joj je u kuću sa sekirom, pretio da će ubiti i nju i ćerku, lupao joj glavom o zid - kaže naš izvor i dodaje:

- Starica je uplašena i ne stanuje više u svojoj kući, a strahuje da bi se Slobodan mogao pojaviti svakog trenutka da je dokrajči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading