Ko se sve javio na Jelenin telefon 24 sata posle njenog nestanka

Autor: Mediji, Republika

Hronika

25.09.2017

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt Jelene Marjanović i dalje je obavijena misterijom. Posle 20 sati potrage, policija je pronašla njeno telo u kanalu pored borčanskog nasipa Crvenka, nedaleko od mesta gde je nestala.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Pored tela Jelene Marjanović pronađen i mobilni telefon

Ovako je tekla satnica na dan kada je prijavljen Jelenin nestanak i na dan kada je pronađeno njeno beživotno telo u kanalu pored nasipa na Crvenki.

Subota, 2. april 2016.

15.00 - Prema svedočenju njenog supruga Zorana Marjanovića, Jelena, on i njihova petogodišnja ćerkica su u 15 sati u subotu izašli iz kuće u Borči i krenuli u šetnju po Crvenki.
15.35 - Jelena se preko mobilnog telefona čula sa svojom majkom.
15.50 - Prema rečima Zorana Marjanovića, Jelena se rastaje od njega i ćerkice na Crvenki. Oni ostaju na poljani da se igraju, dok ona odlazi na trčanje pored nasipa.
16.50 - Jelenina majka ponovo zove ćerku, međutim, njen poziv neko odbija. Jelenin suprug je u prvoj izjavi medijima rekao da se pevačica javila na poziv svoje majke dok je bila na polovini staze, jer joj je majka bolesna. On je tada reporterima rekao da mu je tašta prenela Jelenine reči da "samo ide da istrči pa će joj doneti hranu kući".
17.20 - Prema rečima Jelenine kume, pevačicina majka pola sata kasnije ponovo zove svoju ćerku. Na taj poziv se neko javlja ali čak 43 sekunde ćuti.
20.00 - Jelenin suprug Zoran policiji prijavljuje da je Jelena nestala. Policija, porodica i prijatelji se uključuju u potragu. Mediji su takođe odmah objavili apel da se  policiji javi svako ko ima neke informacije o nestaloj pevačici. Policijska potraga trajala je tokom cele noći.

Nedelja, 3. april 2016.

5.00 - U nedelju rano ujutru policija na Crvenki pronalazi pevačicinu trenerku, patiku, mobilni telefon i tragove krvi. Jelenina prijateljica došla je na lice mesta i rekla da ona nikad ne bi svojevoljno otišla od kuće, napustila supruga i ćerkicu.
8.00 - Rano ujutru Zoran Marjanović je ponovo pozvan u policijsku stanicu na ispitivanje.
12.00 - Nekoliko sati kasnije, samo nekoliko metara dalje, u kanalu iza šipražja pored puta policija je pronašla Jelenino beživotno telo.
13.00 - Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je da je telo Jelene Marjanović pronađeno. Ubrzo je otkriveno i da je ona ubijena i da su na njenom telu vidljive povrede oštrim predmetom.
13.30 - U Jeleninoj kući u Borči porodica i prijatelji iz medija saznaju tragičnu vest. Muk, suze, kuknjava i tuga ispunili su njihov dom i naselje. Prijatelji su u suzama i neverici govorili da su se nadali da je Jelena još živa.
15.00 - Jelenino telo, koje je pronađeno nedaleko od nasipa na kojm je džogirala, odneto je na obdukciju.

16.00 - Ivica Ajdarević, kum Jelene i njenog supruga, za medije je rekao da ne zna ko bi mogao da je ubije, ali i daje zabrinut što Zorana ceo dan drže u policijskoj stanici i "maltretiraju ga sa tako dugim saslušanjem".

18.50 - Zoran Marjanović prošao poligrafsko ispitivanje u policiji, međutim, on ni tada nije pušten iz policijske stanice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jela

25.09.2017 15:20

Mačin instinkt je nešto osjetio pa ju je zato zvala nekoliko puta