Ispovesti radnika koji su igrom slučaja izašli ranije iz "kombija smrti": Samo sam video kako ih kamion melje! Ovo je katastrofa!

Autor: novosti.rs

Hronika

29.11.2019

12:58 >> 12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak udes kod Niša, u kom su poginula trojica radnika na telefonskim instalacijama, desio se kada je kamion naleteo na njihov kombi dok su stajali u trećoj traci. Povređena su osmorica, od kojih se dvojica nalaze na operaciji. Jedan od radnika je u kritičnom stanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Vecernje novosti
NJIH DVOJICA SU BILI VAN KOMBIJA Izgubili kolege i prijatelje

U kombiju je bilo devet radnika, dok su dvojica stajala ispred i čekala šleper, kada su iznenada uočili kamion koji se približavao velikom brzinom.

- Zvala me je supruga, pričao sam telefonom i samo sam čuo "joj, joj kako vozi". Samo sam video kamion kako ih je pokupio i melje ih. Bio je haos nismo znali koga ćemo pre da pomeramo. Samo sam se pitao da li će biti živih - kaže Miroslav S. koji se u trenutku udesa nalazio napolju.



Doktor Zoran Radovanović iz KC Niš rekao je da je primljeno osam muškaraca od čega su četvorica lakše povređena, trojica zadržana na opservaciji dok je jedan pušten kući.

Radnici su iz Kragujevca, a zaputili su se na posao u Leskovcu gde su trebali da postavljaju telefonske kablove. Van kombija je bio još jedan radnik koji je opisao užas koji je gledao svojim očima.

- Komšija mi je poginuo, onaj dečko Stefan i on. Ovo je katastrofa! Sin i ja smo bili napolju, a njih devetoro je bilo u kombiju. Krenuli smo na posao, da radimo u Leskovac. Izvodimo zemljane radove za telefonske kablove. Pošli smo da radimo i kombi se pokvario. Mi smo se parkirali skroz sa strane, sklonili smo se sa auto-puta. Samo je naišao jedan kamion, išao je baš brzo. Ja sam bio sa još jednim drugarom van kombija i samo se zaguo udarac i delovalo je kao da su svi poginuli - rekao je jedan od radnika koji je pretrpeo lakše telesne povrede u ovoj nesreći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading