POKUŠAJ OTMICE U NIŠU: Devojka (30) napadnuta u centru grada, muškarac je gurao u auto

Autor: kurir.rs

Hronika

27.11.2019

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac srednjih godina pokušao je u noći između utorka i srede da kidnapuje tridesetogodišnju devojku tako što je napao na ulici i pokušao da je uvuče u kola.

Foto: pixabay.com
Ilustracija

Kako nezvanično saznajemo, muškarac i preplašena devojka se nisu poznavali od ranije.

On je na trotoaru presreo kod svećarske radnje na Obilćevom vencu, ponudio prevoz, a kada je odbila, uhvatio je u predelu struka i stavio joj ruku na usta, vukući je verovatno do svog automobila.

- Sva je sreća da su dve devojke bile dovoljno svesne koje su tuda prolazile pa su priskočile u pomoć nesrećnoj devojci. Mi smo dobili poziv u 1,45 sati i to kvalifikujemo kao napad, a ne pokušaj otmice. Razgovarali smo sa svedocima i devojkom i radimo na rasvetljavanju slučaja - rečeno nam je u policiji kao i da je u toku identifikacija muškarca.

Kada su dve devojke pomogle njoj, sve tri su vrištale dozivajući pomoć, a nasilnik se verovatno zbog toga uplašio i pobegao.

O ovim nemilim scenama na ulicama Niša je obavešteno nadležno javno tužilaštvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading