(VIDEO) Uhapšen vođa koji je pravio lažne pasoše "zemunskom klanu"

Autor:

Hronika

27.11.2019

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska policija od jutros sprovodi opsežnu policijsku akciju na teritoriji cele zemlje sa ciljem da razbiju kriminalnu grupu koja je bila povezana sa "zemunskim klanom" i kriminalnim organizacijama u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Tokom akcije uhapšen je Nusret Seferović (49), predsednik Veća romskih udruženja Hrvatske zbog sumnje da je bio organizator kriminalne grupe koja se bavila izradom dokumenata za neke od najopasnijih kriminalaca Srbije i Crne Gore.

Kako nezvanično saznaju hrvatski mediji, Seferović je bio organizator ove kriminalne grupe i priveden je u istočnom delu Zagreba.

U ovoj akciji uhapšeno je još 30 članova krimi organizacije, a među njima ima i pripadnika policije! Hrvatski MUP potvrdio je ove informacije ali za sada nije želeo da otkriva više detalja.

Akcija hapšenja ove kriminalne grupe, kako prenose hrvatski mediji, planirana je godinu dana!

Kako prenose pojedini lokalni mediji, Seferović je predsednik Veća romskih udruženja Hrvatske, kao i predsednik Udruženja Roma Hrvatske. U njegovo dvorište u Zagrebu pre tri godine bačena je bomba.

Tokom akcije hrvatske policije uhapšeno je oko 30 osoba, na području Zagreba, Zadra, Karlovaca i drugih gradova, a ista grupa se povezuje sa desetak mafijaških likvidacija na više kontinenata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading