(FOTO) Lice vođe krimi grupe iz Stare Pazove: Koluvija razvio agro biznis, ali nelegalan

Autor:

Hronika

27.11.2019

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na poljoprivrednom dobru "Jovanjica" u blizini Stare Pazove policija je otkrila ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima i zaplenila 649,4 kilograma osušene ma rihuane i 65.581 stabljiku ove opojne droge u sirovom stanju, ukupne težine 3.954 kilograma.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto ilustracija

Uhapšen je Predrag Koluvija, vlasnik kompanije ,"Jovanjica", zbog sumnje da je bio vođa organizovane kriminalne grupe koja je uzgajala marihuanu.

Uhapšeno je još osam zaposlenih: M. Z. (39), Ž. V. (55), H. S. (37), J. B. (43), Ź. P. (25), B. V. (35), M. B. (37) i H. P. (40) zbog sumnje da su bili članovi ove grupe koja je gajila drogu. Za još jednom osobom raspisana je potraga i za njom se intenzivno traga. Protiv osumnjičenog Koluvije podneta je i krivična prijave zbog sumnje da je falsifikovao isprave.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Uhapšen Predrag Koluvija, vlasnik kompanije ,"Jovanjica"

Policija je kod njega, prilikom zaustavljanja vozila u kojem se nalazio, pronašla falsifikovanu službenu legitimaciju IPA (Internacionalna policijska asocijacija), dok je protiv njegovog vozača podneta prekršajna prijava jer je vozilo, mimo zakona, koristilo policijske blinkere!

U firmi "Jovanjica" pronađeni su i pištolj i revolver, zbog čega će protiv Koluvije biti podneta i krivična prijava zbog nedozvoljenog držanja i nošenja oružja.

Povodom zaplene narkotika na ovom poljoprivrednom dobru, direktor policije Vladimir Rebić apelovao je juče na sve političare Srbije da ubuduće ne iznose paušalne i netačne informacija o radu policije zarad svojih političkih ciljeva.

Pripadnici MUP-a su prilikom ove zaplene preduzeli sve mere po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal i svoj posao obavili su profesionalno i u skladu sa zakonom. Nažalost, zbog neodgovornosti pojedinih političara morali su da se suočavaju s raznoraznim neistinama, a jedna od njih je bila da policajci obezbeduju proizvodnju marihuane. To se dešavalo usred istrage, što je moglo da ugrozi celu akciju - rekao je Rebić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading