Velika zaplena na Horgošu: Ni ne slutite šta su pokušali da prevezu kombijem iz Berlina u Šabac!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

27.11.2019

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su na prelazu Horgoš zaplenili motociklističke kacige i firmiranu garderobu i obuću, čija je vrednost procenjena na oko 600.000 dinara, saopštila je danas Uprava carine.

RepublikaFoto: Uprava carina
Foto: Ilustracija

Prekršaj je otkriven 27. novembra, kada je oko 4 sata ujutru na ulaznu kontrolu stigao putnički kombi sa prikolicom beogradskih registarskih oznaka, kojim je iz Berlina ka Šapcu putovalo četvoro putnika.

Tokom pregleda teretnog dela kombija, carinici su u njemu pored i ispod ličnog prtljaga putnika pronašli i dve torbe u kojima su u originalnom pakovanju bile četiri motocilističke kacige "HJC" i veliki crni džak pun firmirane garderobe i obuće.


Vrednost jakni, patika, dukserica i trenerki robnih marki Tommy Hilfiger, Nike, G-star, Strelson, kao i moto-kaciga procenjena je na osnovu etiketa koje su se nalazile na svakom pojedinačnom artiklu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading