Suđenje za ubistvo navijača Rada: Čuo sam pucanj i onda video Petra kako leži!

Autor:

Hronika

25.11.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Strahinji Ðankoviću, koji je optužen da je u februaru 2018. ubio Petra Arsića (38), navijača FK Rad, ispred kafića u beogradskom naselju Vidikovac, održano je juče u Višem sudu u Beogradu saslušanjem svedoka. Trojica optuženih, među kojima je i Strahinja Đanković (23), uhapšen pre nedelju dana na Merdaru, nisu sprovedeni iz zatvora u sud, a svedok Aleksandar Popović saslušan je vanpretresno zbog zdravstvenog stanja.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Petar Arsić

- Strahinja je tog dana došao u kafić sa trojicom momaka. Kada je ušao, srdačno se pozdravio sa Petrom i još jednim dečkom, seo za sto pored i naručio piće. Posle nekoliko minuta je ustao i izašao ispred sa jednim mladićem, a posle minut je izašao i Petar. Tada se začuo pucanj - ispričao je svedok i dodao:

- Posle pucnja trojica momaka su ušla po jakne i izašla. Ubrzo je konobarica viknula: "Ubili su Petra", ja sam izašao i video ga kako leži, pa sam pozvao policiju.

Optuženi Strahinja Đanković, koji je uhapšen prošle nedelje na Merdaru, nije doveden na suđenje

Advokat optuženog Đankovića izjavio je i da njegov branjenik neće iznositi odbranu, te je moguće da će na narednom pretresu biti izrečene završne reči.

Podsetimo, sem Đankovića, za ubistvo se sudi Milošu Miladinoviću i Ljubomiru Lainoviću. Uhapšeni Ljubomir sin je Branislava Lainovića Dugog, kojeg su 2000. ubili pripadnici "zemunskog klana" Miloš Simović i Sretko Kalinić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading