NISU HTELI DA KAŽU KO JE VOZIO: Osumnjičeni za saobraćajku u kojoj je povređena maloletnica nudio novac za preuzimanje krivice

Autor: Tanjug

Hronika

24.11.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač "golfa 5" Aleksandar Blagojević priznao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da je 21. novembra na pešačkom prelazu automobilom udario 16. godišnju devojku, koja je zadobila povrede opasne po život.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Priznao je i da je pobegao sa lica mesta, ali se pravda da se posle vratio, ali da nije nikoga našao.

 

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor, jer je ranije osuđivan, prekršajno kažnjavan, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

Blagojević se tereti da je izvršio krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On je u svojoj odbrani naveo i da mu je drugi muškarac ponudio da za 2.000 evra preuzme krivicu za saobraćajku na sebe, ali je, kako se sumnja, ponuda išla u obrnutom smeru, jer je drugi muškarac sve priznao u policiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading