Monstrum iz Kruševca priznao da je ubio očuha, određen mu pritvor

Autor: novosti.rs

Hronika

23.11.2019

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Z. (20) priznao je u petak na saslušanju da je u četvrtak ubio svog očuha Igora Ilića (45) u Konjuhu kod Kruševca.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Krusevac
Kuća u kojoj se odigrao zločin

Ubijeni Ilić živeo je u vanbračnoj zajednici sa njegovom majkom, Julijanom Azemović (50), u kući gde se i dogodio zločin. Svemu je, kako saznajemo, prethodila rasprava između njih dvojice, koja se brzo pretvorila u tuču sa tragičnim epilogom: domaćin je podlegao povredama nanetim tupim predmetom u glavu.

Prema nezvaničnim saznanjima, nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu i odluke o određivanju pritvora osumnjičenom, raspisana je i poternica za još jednom osobom, koja je, navodno, prisustvovala krvavom događaju u dnevnoj sobi trošne kuće u Konjuhu.

- Suočen sa dokazima, osumnjičeni je sve priznao, a tokom uviđaja došlo se do saznanja da je na mestu zločina bilo više osoba - saznajemo od izvora bliskog istrazi. - Tuča se vodila maltene po celoj kući, ali je žrtva izdahnula u dnevnoj sobi, pored kauča, o čemu svedoči krv po podu i zidu. Obdukcija još nije završena, ali se pretpostavlja da je osumnjičeni zadao najmanje tri udarca svom očuhu u glavu, kao i da je težina nanetih povreda dodatno pogoršana u kombinaciji sa alkoholom, budući da je ubijeni viđen noć pre tragedije vidno pijan.

Očekuje se da Ilićevi rođaci preuzmu telo tokom vikenda. Nesrećni čovek nije imao dece sa novom ženom, a posle razvoda od dugogodišnje partnerke, sa kojom ima ćerku, preselio se u Konjuh. Vlasnici neuslovne kuće na periferiji sela ustupili su mu skromni dom, a meštani su pripomogli u stvaranju minimalnih uslova za život.

STREPEO DA ĆE GA "UBITI" KROV

Kuća u kojoj se dogodilo ubistvo bila je bez vode i toaleta. Igor i Julijana su vodu zahvatali sa česme, a nekada su to činili i ostali privremeni stanari trošnog doma. Najveći strah ubijenog, međutim, bio je da će ih krov "ubiti" na spavanju.

- Igor je strepeo da će mu se kuća dodatno urušiti - pričaju meštani Konjuha. - Polomljeni crepovi već su načeli deo krova iznad kuhinje. Kako bi sprečio dalje urušavanje, Igor je uspeo da podupre krov merdevinama.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading