Detalji likvidacije u Nišu: Doneo trudnoj ženi i ćerkici kolače, pa izrešetan sa više od 10 HITACA!

Autor: blic.rs

Hronika

22.11.2019

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Radojković (25) iz Tešice izrešetan je sa najmanje 10 hitaca preksinoć u sačekuši ispred kuće u naselju Beverli Hils u Nišu, gde je došao je da trudnoj supruzi i ćerki donese kolače.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/facebook.com/printscreen
Miloš Radojković

Radojković je u iznajmljenu kuću u kojoj živi sa suprugom koja je u sedmom mesecu trudnoće i maloletnom ćerkom došao oko 17 časova.

- Ušao je u kuću da ostavi kolače koje im je doneo i zadržao kraće vreme. Po izlasku iz kuće, prišao je skuteru, u nameri da krene kada ga je za sada nepoznati ubica izrešetao sa najmanje 10 hitaca - kaže naš izvor.

Smrtno ranjen, Radojković je uspeo da napravi nekoliko koraka u pokušaju da umakne kobnim hicima, ali je pao u garaži, gde je izdahnuo na licu mesta.

Policija je ubrzo došla na lice mesta i započela potragu za nepoznatim ubicom koji je pobegao sa mesta zločina.

Bio povezan sa paljenjem automobila

Miloš Radojković je letos bio privođen zbog sumnje da je povezan sa paljenjem automobila marke “mercedes” na uglu Ulica Svetozara Markovića i Sinđelićev trg u Nišu. Tog 28. juna, automobil marke "mercedes" izgoreo je oko 3.45 časova na parking u centru Niša, a vatra zahvatila i oštetila i jedan automobil marke "hjundai santa fe" koji je bio parkiran pored njega.

Posle dvadesetak dana, policija je u julu uhapsila Radojkovića zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti i odredila mu zadržavanje do 48 časova, posle čega se branio sa slobode.

Dva puta mu paljeni automobili

Milošu Radojokoviću dva puta su u proteklih pet godina paljeni automobili.

Prema našim saznanjima, u noći između 23. i 24.novembra 2014. godine na parkingu u Ulici Vojvode Mišića u Nišu u potpunosti je izgoreo njegov "BMW X5". Pretpostavlja se da je džip poliven zapaljivom tečnošću i upaljen. Prošle godine u Tešici zapaljen je još jedan BMW koji je pripadao Radojkoviću, a u oba slučaja počinioci nisu otkriveni.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading