Ključni dokaz u rukama policije: Kićinom ubici ispao metak!

Autor:

Hronika

22.11.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ima ključni dokaz u slučaju brutalne likvidacije Ljubomira Markovića Kiće (39), vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz"!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/Facebook.com
Ljubomir Marković Kića

Kako Srpski telegraf saznaje, policija je nakon Markovićevog ubistva na mestu zločina pronašla neispaljeni metak koji bi mogao da ukaže na ubicu, a eventualno i na njegove pomagače.

DNK ubice

Metak je, kako navodi izvor našeg lista blizak istrazi, poslat na veštačenje, a rezultati se očekuju veoma brzo.

- U pitanju je ceo metak nađen na mestu zločina, koji je ubici kobne večeri najverovatnije slučajno ispao. Pretpostavlja se da je ubica imao metak u cevi kako bi bio spreman da odmah zapuca kad uoči Markovića. Međutim, dok je prilazio žrtvi s leđa, verovatno je greškom još jednom repetirao pištolj i tako izbacio projektil iz cevi. On je poslat na veštačenje kako bi se utvrdio da li je na njemu ostao DNK ubice - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kamere snimile i overavanje!

Policija je došla do još jednog snimka na kojem se mnogo jasnije vide žrtva i ubica, kao i kako se dogodio zločin.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, pixabay.com
Telo ubijenog vođe Grobara

- Na snimku se vidi kako ubica u hodu puca i već prvi metak koji je ispalio Markovića, koji beži, pogađa direktno u potiljak. Ili se radi o profesionalcu ili je ubica imao ludačku sreću. Kamere su snimile napadača kako potom prilazi Markoviću i još jednom ga overava iz blizine - priča sagovornik.

Ipak, prema rečima našeg sagovornika, sa ovim dokaznim materijalom moraju biti veoma obazrivi iz jednog posebnog razloga.

- Postoji mogućnost i da je metak podmetnut na mestu zločina kako bi policiju usmerio na pogrešan trag i odvratio od pravih ubica. Zato se na ovom slučaju radi veoma ozbiljno i ništa ne sme da se prepusti slučaju - priča naš sagovornik.

Zapaljena tri automobila

Nakon ubistva Markovića policija je na nekoliko napuštenih lokacija pronašla ukupno tri zapaljena automobila, koja su poslata na veštačenje. Ipak, utvrđeno je da nijedan od njih nije pripadao napadačima i da nemaju veze sa zločinom.

Ključni trag

Marković je izrešetan sa šest hitaca 8. novembra ispred balona za mali fudbal. Policija je u sklopu istrage ispitala više desetina ljudi, među kojima su i njegovi prijatelji sa kojima je te večeri bio na fudbalu.

- Svi su odvedeni na poligraf i svi su prošli, sem jednog. Ipak, nije on pao na pitanjima, već je bio previše uzrujan i uznemiren zbog ubistva Markovića, sa kojim je bio jako blizak. Takođe, zbog sumnje da je imao veze sa ubistvom policija je upala u stan jednog istaknutog grobara, koji iza sebe ima poduži dosije. Međutim, u stanu nije bukvalno ništa pronađeno, što je takođe neverovatno jer se radi o osobi sa velikom kriminalnom prošlošću - dodaje sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading