Istraga brutalne likvidacije vođe "Grobara": Kići postavili lokator na auto, ubica ga danima pratio

Autor:

Hronika

19.11.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji brutalnog zločina na Voždovcu! Napadači koji su 8. novembra likvidirali Ljubomira Markovića Kiću (39), vođu Partizanove navijačke grupe "Alkatraz", pratili su izvesno vreme njegovo kretanje!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ljubomir Marković Kića

Kako Srpski telegraf saznaje, inspektori su na Markovićevom automobilu ubrzo posle ubistva pronašli lokator za praćenje, koji je bacio potpuno novo svetlo na ceo slučaj!

Posle treninga

- Sumnja se da su ubice danima pre zločina intenzivno pratile Markovićeva. Tako su znali svaki njegov korak i potom mu napravili sačekušu posle treninga u Ulici Grčića Milenka. Pretpostavlja se da je zapravo aparat za lociranje i praćenje koji je bio postavljen pod Markovićevo vozilo napadače kobne večeri i doveo do žrtve - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Prema rečima našeg izvora, nedugo nakon pucnjave na Voždovcu pronađen je i zapaljeni automobil na jednoj napuštenoj lokaciji, koji je najverovatnije pripadao ubicama.

- U pitanju je punto, za koji se sumnja da su napadači koristili prilikom zločina. Pretpostavlja se da su ubice ubrzo nakon pucnjave pomenuti automobil zapalili kako bi uništili sve tragove koji bi eventualno mogli da ukažu na njih. Automobil je poslat na veštačenje. Nije prvi put da vatra ne uspe da uništi sve dokaze - priča naš sagovornik.

Rat navijača

Marković je izrešetan 8. novembra na trotoaru ispred balona za mali fudbal dok je stajao sa grupom mladića. Napadač, sa kapuljačom na glavi, pričao mu je s leđa i u njega ispalio šest hitaca. Sumnja se da je motiv likvidacije, koja je usledila nakon izvesnog zatišja, obračun između dve zaraćene frakcije navijača Partizana.

Poligrafski testirani

Kako dodaje, dosad je u istrazi saslušano više od 50 svedoka zbog sumnje da imaju eventualna saznanja o napadačima, od kojih je njih 20 poligrafski ispitano. Kako je Srpski telegraf nedavno pisao, jedan od glavnih osumnjičenih za likvidaciju vođe navijačke grupe "Alkatraz" je sin moćnog tajkuna i toku je prikupljanje dokaza koji će to moći i da potkrepe!

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Telo ubijenog vođe Grobara

- U pitanju je mlađi muškarac, sin jednog moćnika, koji je pre nekoliko godina upao u loše društvo. Navodno, mladić je blizak jednoj navijačkoj grupi i već duže vreme je u kriminalnim vodama. Sumnja se da se dobro poznavao sa Markovićem i da je imao pomagače koji su mu asistirali prilikom bekstva sa mesta zločina - dodaje sagovornik.

Tuča na tribinama, Kimi van zemlje?

Sukob između zarađenih grupa navijača Partizana ne jenjava mesecima. Poslednja u nizu je i tuča između nekolicine grobara na derbiju Partizana i Crvene zvezde koji se odigrao u nedelju u Areni.

- Incident je izbio u sektoru u kojem su smešteni navijači crno-belih. U navijačkim krugovima kruže razne priče povodom ove tuče. Prema jednima, tuča je izbila zbog vođe jedne od frakcija Miloša Radisavljevića Kimija, dok drugi tvrde da se on već neko vreme sklonio iz zemlje - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading