ROBIJAŠ MAGNET ZA ŽENE! Ko je Bojan Dragičević najtraženiji hrvatski begunac kome je srpska policija stala na put

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

16.11.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Dragičević hrvatski begunac uhapšen je u Novom Sadu u četvrtak. Bežao je dva puta iz zatvora, a posle višegodišnjeg skrivanja uhapsila ga je srpska policija. Dragičević, nalazio se na Evropskoj listi najtraženijih osoba od 2016. godine.

Foto: MUP Srbije
Bojan Dragičević

Osuđen je zbog dve pljačke banke koje je izvršio sa saradnicima uz pomoć plastičnog pištolja i odneo ukupno 113.000 evra.

Žene poludele za zgodnim kriminalcem

Kada je policija objavil potragu za njim i zatražila pomoć društvene mreže su "eksplodirale" od lascivnih poruka upućenih beguncu.

"Zgodan", "Ima kod mene slobodna soba, dobrodošao je", "Opaaaa, nadam se da će me pitati za pomoć", "Dođi kod mene ako ovo čitaš, ja ću te sakriti pod poplun (jorgan) svoj", "Sa ovim osmehom sigurno je zaveo neku stranu turistkinju i sada uživa u apartmanu pored mora i pravi planove za novu pljačku banke", "Njima je utekao, ali meni ne bi, micek", "Prezgodan da bih ga prijavila", "Em je zgodan, em je zloćko koji pljačka banke, ma di ćeš bolje, dečec, ak’ čitaš javi se u inboks, neću da te izdam, matere mi", "Ne podržavam kriminal, al j*bi ga, padam na loše dečke", "Da sam ja policija, sve bih mu oprostila", "Kriv je što je toliko zgodan"…

Ovo je tek deo citata koji se pojavio na društvenim mrežama uz vest da policija moli za pomoć građane koji znaju gde se nalazi Bojan Dragičević, begunac iz pulskog zatvora osuđen zbog učestvovanja u dve oružane pljačke.

Foto: Europol
Bojan Dragičević

Neki kriminalci su magnet za žene

Dobro građeni Banjalučanin s ispoliranim zubima i zavodničkim osmehom podigao je tako temperaturu među delom ženske populacije. Simpatije, saosećanje i pomaganje kriminalcu, čak i sklapanje intimnih veza s osobama koje su prekršile zakon, pa i u slučajevima činjenja okrutnih zločina poput serijskih ubistava i nisu tolika retkost pa su odavno ušli i u stručnu literaturu jer neki kriminalci naprosto deluju kao magnet za određeni tip žena i muškaraca.

Ipak, većini učesnika onlajn rasprava na popularnim društvenim mrežama ovo je verovatno bila tek prilika da izraze svoj smisao za šalu, pisala je Slobodna Dalmacija, kada je Dragičević pobegao iz zatvora, 2014. godne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading