Tocilo i bratija ostaju iza rešetaka: Sud procenio da bi mogli da utiču na svedoke

Autor: Tanjug

Hronika

15.11.2019

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen Novaković, Saša Nikolić, Velibor Cvetkov, koji su uhapšeni zbg sumnje da su nelegalno nabavili iz Turske veću količinu droge koju su potom distribuirali u više gradova u Srbiji, saslušani su u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Nakon saslušanja tužilac je zatražio od nadležnog suda da za svu trojicu osumnjičenih odredi pritvor, kako boravkom na slobodi ne bi ponovili delo, pobegli iz zemlje i uticali na svedoke, dok traje istraga.

Sud je uvažio argumente tužioca i svoj trojici je odredio pritvor.

Podsetimo, pomenuta grupa uhapšena je u okolini Mladenovca, gde je pretresom više skrivenih lokacija pronadeno oko 77 kilograma heroina i pola kilograma kokaina, cija se vrednost provenjuje na oko pet milioan evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zozon

16.11.2019 10:20

Dileri u narkomani, nemojte da brinete, ma pustiće oni njega uskoro, kao i što se dešavalo u prethodnih desetak godina. Ovo je samo zamajavanje naroda. Suviše je on krupan igrač da bi ga ovi smeli držati dugo u pritvoru.