SKANDAL: Evo kako je uhvaćen podmićeni KOMUNALNI POLICAJAC!

Autor: kurir.rs

Hronika

23.09.2017

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija je u saradnji s Višim javnim tužilaštvom i Komunalnom policijom u Beogradu juče po podne uhapsila komunalnog policajca R.M. (47) zbog sumnje da je od V.S. (41) primio mito.

Komunalac pao zbog 1.000 evra

Prema prvim informacijama, R.M. je navodno od jednog uličnog prodavca u poslednjih tri meseca tražio po 300 evra mita. Pošto mu je cvećar "dugovao" za tri meseca, spremio mu je za isplatu 1.000 evra. 

Isplata je trebalo da se obavi preko trećeg lica - pomagača, a to je bio V.S. Cvećar je pre predaje novca pomagaču obavestio je policiju, koja je kod komunalca pronašla obeležene novčanice. Komunalac je uhapšen u toku vršenja dužnosti, dok je bio u patroli, a ubrzo pošto je uzeo evre. Lisice na ruke su mu stavljene pred kolegom, dok je bio u uniformi.

On je od prodavca cveća primio mito da mu ne bi pisao prekršajne prijave u iznosu od 5.000 do 15.000 dinara zbog zauzimanja javne površine bez odobrenja.

Scenario isplate bio je sledeći: R.M. je tražio od uličnog prodavca da pozove pomagača V.S. i kod njega ostavi 1.000 evra, što je oštećeni i učinio. V.S. je ovaj novac predao R.M. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Predstavnici Komunalne policije nisu odgovarali na pozive novinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading