VELIKA AKCIJA POLICIJE: Pohapšeni članovi kriminalne grupe koja je dilovala heroin po celoj Srbiji!

Autor: Republika

Hronika

14.11.2019

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pripadnici Uprave kriminalističke policije nastavljaju sa sjajnim rezultatima i beskompromisnom borbom protiv trgovine narkoticima. Potvrda toga je i današnja akcija u kojoj su pripadnici policije zaplenili čak 77 kilograma najčistijeg heroina i uhapsili tročlanu organizovanu kriminalnu grupu, koja se sumnjiči da je distribuirala heroin širom naše zemlje", rekao je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović.

Foto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

- Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila. 

Moram da napomenem da ljudi iz policije iz godine u godinu beleže sve bolje rezultate u zapleni narkotika, a samo ove godine oduzeli su više od šest tona, uz rekordne količine zaplenjenog heroina.

Želim da se zahvalim svim pripadnicima policije koji su odlučno stali u zaštitu građana Srbije od ove velike pošasti, koja postoji u čitavom svetu, a  pre svega ljudima iz Uprave kriminalističke policije koji prednjače u ovoj borbi. Nikada nećemo stati u beskompromisnoj borbi protiv svih trgovaca narkotika - kaže Stefanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading