Policija saslušava mafijaša koji je pretio novinarki Srpskog telegrafa

Autor: Republika

Hronika

13.11.2019

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakcija Srpskog telegrafa obavestila je juče policiju i Treće tužilaštvo o stravičnim pretnjama kriminalca Velibora Popovića Popa novinarki našeg lista Zorici Radulović. On je danas pozvan na saslušanje po nalogu Trećeg tužilaštva.

Foto: instagram.com/zoka5
Zorica Radulović

Kako saznajemo, Popović se odazvao pozivu policije i daje svoju odbranu u policiji, posle čega će odlučiti o daljim koracima.

Očekuje se da policija sasluša i novinarku Srpskog telegrafa Zoricu Radulović i svedoke.

Velibor Popović, koji je ranijih godina u nekoliko navrata hapšen i osuđivan zbog teških krivičnih dela, u nedelju je našoj novinarki pretio da će baciti bombu na redakciju Srpskog telegrafa, a nju baciti u Dunav.

Ovaj skandalozan napad na Radulovićevu desio se usred konferencije za medije Marije Šerifović pred desetinama prisutnih.

Njega je, po svemu sudeći, razljutilo što je Srpski telegraf prvi otkrio da je pevačica Edita Aradinović osumnjičena za bacanje bombe na studio "FM plej", zbog čega je i saslušana, s obzirom na to da je pretio novinarki da naš list više nikad ni reč o tome ne sme da objavi. Nakon ovih njegovih pretnji, a znajući da je Edita tada odbila poligraf, i slučaj bacanja bombe dobija novo svetlo i istraga bi mogla da proširi krug onih za koje se interesuje i koji treba da budu ispitani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading