Zoran Marjanović poručio da ne odustaje: Iscrpljen sam, ali neću se povući dok se ne otkrije istina

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

12.11.2019

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (41) iz Borče koji se tereti za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović (33), poručio je da se ne predaje dok se ne sazna istina, iako je, kako kaže, posle svih ovih godina veoma iscrpljen.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Zoran Marjanović

Suđenje Zoranu Marjanoviću počelo je 5. novembra u Višem sudu u Beogradu, gde je izneta njegova odbrana, a sledeći pretres zakazan je za 25. novembar, kada bi trebalo da svedoče članovi Zoranove porodice.

Na prvom suđenju, sudija Jelena Škulić je pred brojnim novinarima tužiocu i Zoranovim advokatima dala anonimno pismo iz Švajcarske u kojem se tvrdi da je ubica Dragoje Milinković (44), a naručilac ubistvaZoranova majka Zorica.

Posle toga, Zorici je pozlilo!

Kako je Marjanović rekao, ona je sada u teškom stanju, a minuti su odlučivali da li će pretrpeti moždani udar. Međutim, uprkos svemu, Zoran kaže da se ne predaje i da će se doći do istine.

Na pitanje kako živi otkako su sve oči uprte u njega, Marjanović je odgovorio:

 

 

- Ne. Ne prate svaki moj korak, živim kao i svi ostali građani. Samo, mnogo sam iznuren. Za tri i po godine sam doživeo mnogo loših i stresnih stvari, ali ne povlačim se ja dok se cela istina ne sazna i dok svi koji su učestvovali u ovoj jezivoj igri ne budu smešteni gde im je mesto.

Podsetimo, Jelena Marjanović misteriozno je nestala 2. aprila 2016. dok je trčala na nasipu u Borči. Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu nedaleko od nasipa s brojnim povredama na glavi, a predmet kojim je usmrćena do danas nije pronađen.

Zoran je uhapšen 15. septembra 2017, a posle 10 meseci provedenih u pritvoru pušten je na Petrovdan, 12. juna 2018, da se brani sa slobode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading