DETALJI UBADANJA U ZEMUNU: Tragovi krvi duž trotoara ukazuju na to da je povređeni bežao!

Autor: blic.rs

Hronika

12.11.2019

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Glavnoj ulici u Zemunu, nedaleko od pozorišta "Madlenijanum", danas oko 12.40, muškarac je zadobio teške povrede nakon što ga je nepoznata osoba više puta ubola nožem u leđa.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Ilustracija

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, muškarac je pao ispred obližnje trafike koju je policija ogradila i ne dozvoljava radnici koja se nalazila u njoj da priča sa okupljenim novinarima.

Međutim, čini se da se napad dogodio nešto ranije, na raskrsnici Svetogorske i Rajićeve ulice, gde su vidljivi tragovi krvi na potezu od nekoliko desetina metara koji je sada takođe potpuno ograđen.

- Poziv smo primili u 12.40, naše ekipe su još na terenu tako da nemamo detaljnijih informacija o stepenu povreda - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

Povređeni je transportovan u Urgentni centar, a policija je na licu mesta gde obavlja uviđaj.

- Jedan muškarac danas je izboden nožem u blizini pozorišta "Madlenijanum" u Zemunu - potvrđeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading