Maja Marijana prolazi kroz još jednu dramu: Pevačici prete i traže da otkaže sve nastupe!

Autor:

Hronika

12.11.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Radovanović (47), pevačica poznata kao Maja Marijana, prolazi kroz novu dramu! Maja je javno pričala o batinama koje je dobijala od muža, proletos su joj zapalili auto ispred kuće, a sada je dobila anonimne pretnje da otkaže sve koncerte koje je zakazala!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Maja Marijana pored svog zapaljnog automobila

Kako Srpski telegraf saznaje, Radovanovića je prošle nedelje zatražila pomoć policije zbog SMS poruka koje je početkom meseca dobila na mobilni telefon.

- Draga Marijana, poništi sva gostovanja. U suprotnom, i ti i vlasnici lokala imaćete velikih problema. Poništi gostovanja, obavesti ih da si bolesna i da ne možeš doći. Ovo je zadnje upozorenje - piše u poruci koju je pevačica pokazala inspektorima.

U stanicu je došla lično i prijavila da se plaši za sebe i svoju porodicu. Policajcima iz odeljenja za javni red i mir, koji su je primili, nije znala da kaže ko joj je poslao poruku, ali je na pitanje da li je sa nekim u zavadi odgovorila: "Sa suprugom!" Pevačica je ispričala da joj je nevenčani muž Mladen Šmakić ujedno i menadžer i da joj ugovara nastupe i za to naplaćuje honorare. Navela je da već duže vreme želi da sa njim prekine i emotivnu vezu, ali i poslovnu saradnju, pa je nedavno sama ugovorila dva nastupa u Sarajevu.

Foto: youtube.com/printscreen

Maja bez komentara

Novinari Srpskog telegrafa pozvali su juče Maju Marijanu za komentar povodom pretnji koje je dobila, ali ona nije želela da priča o tome.

- Nemam nikakav komentar, neke stvari treba da idu svojim tokom - rekla nam je kratko pevačica.

- Kada je čuo da je dogovorila tezge mimo njegovog znanja, kako tvrdi pevačica, Šmikić se ljutio i terao je da sve otkaže. Navodno joj je zapretio da bez njega ona ne može da radi - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Foto: youtube.com/printscreen/Maja Marijana

Na vreme obavesti da si bolesna i da ne možeš doći, ovo je zadnje upozorenje, piše u poruci

Burna veza

Podsetimo, pevačica je 2013. godine doživela traumatično iskustvo jer ju je Mladen pretukao, kako su mediji pisali, jer je otišla na izložbu u Likovnu akademiju sa prijateljima. Ona je bila primorana da zove Hitnu pomoć, koja ju je odvela u Urgentni centar. Prema pisanju medija, imala je nagnječenje jagodičnih kostiju i lobanje, vidne masnice i podlive na licu. Sledeće godine podnela je zahtev za razvod, ali je posle izvesnog vremena mužu oprostila batine i ponovo su počeli da žive zajedno. Mediji su nedavno pisali da se opet rastala od Mladena i da ima novog dečka, ali kada su je pozvali, ona nije želela da o tome priča.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink

Zapalili joj mercedes

Radovanovićevoj su u maju ove godine nepoznati napadači zapalili mercedes ispred zgrade u naselju Žarkovo u kojoj živi sa porodicom.

- Videla sam sa terase kako mi gori automobil. Moja ćerka se toliko uplašila da je vrištala iz sveg glasa. Ne znamo ko je u pitanju. Sumnjam u neke, čak sam i videla neke momke kako beže - rekla je ona tada novinarima.

Kamera je snimila dvojicu kako polivaju automobil i pale ga. Maja kaže da je najviše bila zabrinuta za mlađu ćerku, koja je u tinejdžerskom uzrastu i na koju je ovaj događaj ostavio posledice.

- Moja mlađa ćerka je još dete, pod stresom je, plače jer ne znamo ko je i na šta sve spreman - ispričala je tada pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading