TUŽAN DAN ZA NIŠ: Danas sahrana malog Strahinje (7) koji je pao s 12. sprata

Autor: kurir.rs

Hronika

11.11.2019

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja Živanović (7) iz Niša koji je na Mitrovdan ujutru oko 8.30 pao sa 12 sprata solitera na Vizantijkom bulevaru biće sahranjen danas na Novom groblju u ovom gradu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

On je sticajem nerećnih okolnosti pao preko prozora dok je čekao majku da se vrati iz vrtića gde je odvela mlađeg brata Uroša.

Velika tuga se nadvila nad ovu porodicu koja preživljava nezapamćenu tragediju. Tuga vlada i u osnovnoj školi "Sveti Sava" koju je tek nešto više od dva meseca pohađao mali Strahinja.

- Učiteljica ne može od tog dana da dođe Sebi. Dečak je zaista bio polušan, lepo je napredovao, ma divno dete – rekli su danas na dan sahrane u školi koja ne radi zbog državnog praznika.

U trenucima kada se nadvio nad prozor, mali Strahinja je bio sam kod kuće, a veruje se da ga je majka otavila da spava dok mlađeg Uroša odvede do vrtića.

On je po svedočenju nastavnika trebalo da ide u školu od 11,30, ali dogodila se neviđena tragedija koja je potresla ceo Niš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading