SABOTIRANA ISTRAGA: Policajac uzeo 80.000 evra da UKLONI DOKAZE o ubistvu Jelene Marjanović!

Autor:

Hronika

11.11.2019

04:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od policajaca koji je radio na slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović dobio je 80.000 evra kako bi počistio dokaze na mestu zločina i istragu odveo u pogrešnom smeru, kaže za Srpski telegraf dobro obavešteni izvor!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
AMATERSKA ISTRAGA: Jelenino telo nije spušteno na najlon, kako se to radi, već na travu

PROPUSTI

Istraga o ubistvu pevačice od samog starta je rađena traljavo. Kada je telo pronađeno, mesto zločina nije zaštićeno, već je njim prodefilovala horda ljudi. Policajci, novinari, radoznali meštani gazili su unaokolo i uništili teren na kojem je trebalo naći dokaze koji bi mogli biti ključni. Izvor Srpskog telegrafa kaže da nova saznanja ukazuju da se to nije desilo slučajno, već da se radi o dobro osmišljenom planu!

- Nije samo mesto zločina bilo propust. Pokazalo se da su i mnoge druge stvari u sklopu istrage odrađene neprofesionalno. Najpre se verovalo da je u pitanju nemarnost, ali sada mnogo toga ukazuje na to da se radi o sabotaži. Jedan od policajaca koji je radio na slučaju navodno je uzeo ogromnu svotu novca za svoje "usluge" - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Na mestu ubistva šetao ko je stigao...

Osim mesta zločina, propusti su pravljeni i kasnije. Kada je nađeno Jelenino telo, leš nije spušten na najlon, kako se to radi, već na travu, što je dovelo do kontaminacije bioloških tragova. Kuća Marjanovića nije odmah pretresena, već tek nekoliko dana kasnije, a uviđaj nisu radili forenzičari Nacionalnog kriminalističko-tehničkog centra MUP, već obični inspektori.

PROŠLO DOSTA VREMENA

Naš sagovornik, ipak, objašnjava da zasad nema dovoljno dokaza da bi se poveo krivični postupak protiv policajca koji je, kako se sumnja, sabotirao istragu, što ne znači da ih uskoro neće biti.

Nije isključeno da na suđenju Marjanoviću ispliva prljav veš i uslede nova hapšenja

- Kolege su primetile da je počeo da troši novac na skupe stvari, a onda su počele da kolaju priče. Pokrenuta je neka vrsta interne istrage i došlo se do saznanja da je dobio oko 80.000 evra. Policajac više nije u službi, ali je i dalje na slobodi zbog nedostatka dokaza. Pošto je prošlo dosta vremena, problem je sad to sve dokazati, ali nije isključeno da će tokom suđenja Zoranu Marjanoviću sav prljav veš isplivati na površinu i dovesti do novih hapšenja, pa i tog policajca - kaže naš izvor.

Činjenice: Traljava istraga

Mesto zločina nije bilo zaštićeno
Radoznali meštani i novinari izgazili i uništili eventualne dokaze
Umesto na najlon, leš spušten na travu, što je kontaminiralo tragove
Pretres kuće Marjanovića obavljen nekoliko dana kasnije
Umesto forenzičara MUP, uviđaj odradili obični inspektori

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

11.11.2019 16:31

Apsolutno je tačno da je istraga odrađena neobično traljavo. Neko za to treba da odgovara.

Đoka

11.11.2019 16:57

@Zoran - Nije samo jedan.