REPUBLIKA OTKRIVA! Evo šta je Tužilaštvo odlučilo povodom jezivog pisma u slučaju Marjanović

Autor:

Hronika

07.11.2019

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je odluku da pismo koje je stiglo tokom suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene, neće ni na koji način menjati optužnicu ili bilo šta u tužilačkom smislu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Zoran Marjanović

Kako saznajemo Tužilaštvo je odlučilo da se neće baviti navodima iz pisma koje je sudu dostavljeno pred početak suđenja Zoranu Marjanoviću optuženom da je svirepo ubio suprugu Jelenu 2. aprila 2016. godine u Borči.

- Pismo je anonimno, već prilikom najpovršnijih provera došlo se do zaključka da su navodi neistiniti i odlučeno je da se zbog istog neće ni na koji način menjati optuznica, tok suđenja ili bilo šta u tuzilačkom smislu - kaže naš izvor.

Pismo je potpuno dokazno neupotrebljivo i Tužilaštvo će uskoro i zvanično obavestiti sud o svojoj odluci i ostale stranke u postupku.

 

 

Podsetimo, u spornom pismu je kao Jelenin egzekutor naveden biznismen Dragoje Milinković iz Priboja. On je, navodno, dolazio kod pevačicine svekrve Zorice Marjanović na seanse, koja mu je navodno platila da ubije njenu snaju. Autor pisma ide korak dalje, pa Zoricu optužuje i za smrt ostalih članova Jelenine porodice.

Milinković koji je u pismu imenovan kao ubica, tvrdi za naš list da je ono podmetačina njegove bivše supruge Violete Milinković Mitrović.

S druge strane Marjanović je izjavio da je celo pismo notorna laž zbog koje je njegovoj majci pozlilo!

Očekuje se da na sledećem ročistu budu saslušani svedoci..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading