HOROR detalji klanja motornom testerom: Krv je letela svuda unaokolo, Selimanović je Bojanu hteo da odseče glavu

Autor: Blic, Republika

Hronika

05.11.2019

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle napornog dana u šumi Miladin Selimanović (35) iz leskovačkog sela Priboj i njegov drug iz susednog sela Zalužnje Bojan Papak (40) seli su na piće ispred zadruge u Priboju. Nedugo zatim začula se testera i vrisak. Bojan je pao kao pokošen, a oko njega se vrtoglavom brzinom širio krug krvi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Desilo se to 3. novembra oko 21 sat pošto su se dvojica drvoseča vratila sa celodnevnog sečenja šume, odnosno, ogrevnih drva u šumarcima iznad ova dva skoro spojena sela. Očevici ovog nesvakidašnjeg zločina kažu da je Selimanović navodno imao nameru da Papku iseče glavu da ga, kako je pet minuta kasnije rekao, "skrati za glavu", ali je na sreću promašio glavnu arteriju, pa je Papak preživeo.

- Povređeni čovek je doveden u urgentni centar sav krvav. Bilo je dramatično dok krvarenje nije zaustavljeno. Sreća je što je promašena glavna karotidna arterija, inače ne bi izdražao do bolnice. Sve povrede su sanirane i ušivene, a pacijent je smešten na intenzivnoj nezi Odeljenja hirurgije i danas se oseća dobro - kaže direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.

Iako je ispred prodavnice bilo šest do sedam ljudi, niko ne želi da govori o tom slučaju zbog "problematičnih Papaka", odnosno, braće blizance Papak iz Zalužnja koji su se tu doselili kao izbeglice iz Hrvatske.

- Kada se to dogodilo svi su se razbežali da ne bi bili svedoci i davali izjave policiji. Ostalo nas je dvoje koji smo pokušali da pružimo prvu pomoć i pozvali smo policiju videvši da nije bezazleno - priča čovek koji nije video samo pokušaj klanja jer je bio u prodavnici, a koji zahteva anonimnost.

Miladin Selimović, romske nacionalnosti, i Bojan Papak, pričaju, druže se godinama. Moglo bi se reći da je njihovo zanimanje – drvoseče.

- Niko nije slutio da će se svađa završiti pokušajem klanja - priča naš sagovornik, koji tvrdi da je Papak posečen i u delu stomaka.

- Videla se krv iz stomaka, verovatno ga je tu zakačio dok je dizao uključenu testeru sa zemlje prema vratu žrtve - pretpostavlja ovaj Pribojčanin.

Istraga

U leskovačkoj policiji su potvrdili događaj i vreme incidenta. Portparol PU Leskovac Boban Zdravković kaže da je Miladin Selimanović iste noći priveden i da se na slučaju, odnosno, na utvrđivanju činjenica još radi. Prema nezvaničnim informacijama koje Zdravković nije mogao da potvrdi, povređeni Papak je nedavno izašao iz zatvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading