(VIDEO) Snimak tragične saobraćajke kod Inđije u kojoj su poginule dve osobe

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

04.11.2019

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na auto-putu Beograd - Novi Sad, kod Inđije, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je dvoje ljudi stradalo, a troje dece povređeno. Pet osoba je bilo u automobilu koji se nalazio u zaustavnoj traci i koji je u jednom trenutku krenuo. Tada je na njih naleteo kamion.

RepublikaFoto: youtube.com/ Sremska Televizija
Nesreća kod Inđije

U autu austrijske registracije nastradali su baba i deda koji su vozili troje unučadi, bliznakinje od 10 godina i dečaka starog 2 godine. Poginuli su Radovan Filipović (60), a na mestu suvozača i austrijska državljanka Dragica Filipović (56).

Povređena su deca L. N. (2), državljanin Austrije i bliznakinje S. F. (10) i J. F. (10). Jedna od bliznakinja, sa težim povredama, je na intenzivnoj nezi, a dečak nije teže povređen.

Kako se vidi na snimku sa lica mesta, metrima okolo se vide krhotine automobila, koji je sav izdeformisan i izudaran sa svih strana.

Sumnja se da se udes dogodio u trenutku kada je jak vetar, nalik na tornado, pogodio područje Inđije i napravio potpuni haos i kolaps.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading