Ništa nije nagoveštavalo da bi mogao da izvrši samoubistvo: Otac studenta pronađenog u Topčideru neutešan zbog gubitka sina

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

02.11.2019

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jakov Miletić (24), student iz Mladenovca, nađen je prekjuče mrtav oko 7 sati ujutru na koloseku u tunelu nedaleko od železničke stanice u Topčideru, a prema informacijama iz policije, njega je usmrtio voz.

RepublikaFoto: facebook.com/Jakov Miletic
Nastradao pod misterioznim okolnostima: Jakov Miletić 

Smrt mladića još nije razjašnjena, a njegov otac Predrag Miletić izjavio je za „Alo!" da mu je u policiji rečeno da je njegov sin nađen mrtav na pruzi.

- Znam samo da je nađen kod topčiderske stanice, pregažen. U stanici policije u Despota Stefana su mi rekli da su zatekli mog sina na pruzi, tri-četiri kilometra od stanice u Topčideru. Pokazali su mi njegove stvari i po tome sam prepoznao da je to moj sin. Zvaničan izveštaj policije još nisam dobio, tako da ne znam šta se desilo - rekao je otac stradalog mladića za „Alo!".

Predrag navodi da ništa nije nagoveštavalo da bi njegov sin mogao da izvrši samoubistvo.

- Bio je apsolvent na Građevinskom fakultetu u Beogradu i student druge godine Prirodno-matematičkog fakulteta. Držao je konsultacije iz matematike učenicima i studentima, a imao je i predavanja u amfiteatru na Građevinskom fakultetu. Bio je veoma uspešan u takmičenjima u matematici. Takođe je igrao američki fudbal u klubu u Mladenovcu, a bio je trener i sudija - kaže otac nastradalog mladića.

 

 

Predrag kaže da je njegov sin stanovao sa drugom u naselju Braća Jerković, ali da je ponekad voleo da prošeta sam.

- Bio je društven i imao je mnogo prijatelja. Voleo je izlaske, uvek je bio nasmejan, a veče pre tragedije je takođe bio sa društvom. Poslednji put je bio kod kuće 23. oktobra i tog dana nas je odveo u obližnji restoran da proslavimo njegov 24. rođendan, koji je bio dan ranije. Divno smo se proveli na porodičnom okupljanju - priča pribrano otac Jakova Miletića.

On naglašava da njegov sin nije imao ljubavne probleme zbog kojih bi mogao da digne ruku na sebe.

- Imao je duge veze i nije imao emotivne probleme - dodaje Predrag, koji radi u jednom javnom preduzeću.

Jakovljeva smrt mnogo je potresla njegovu majku Zoricu, koja je profesor informatike u Mladenovcu. Zajedno sa roditeljima tuguju mlađi brat (17) i sestrica (9).

Čekaju da bude završena obdukcija u Institutu za sudsku medicinu, posle čega očekuju više informacija o nesreći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading