Srbin i Makedonac dilovali po Zagrebu: Uhapšeni sa gomilom heroina

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

02.11.2019

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva državljanina Srbije i Severene Makedonije privedena su u Zagrebu zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnje i prometa drogama, saopštila je danas hrvatska policija.

Foto ilustracija

U proveri ličnog automobila srpskih registracija, po nalogu suda, u prerađenom delu auspuha, pronađena su ukupno četiri paketa heroina ukupne težine 2.199 grama, prenosi Index.hr.

- Službenici Policijske uprave zagrebačke policije koji rade na suzbijanju nezakonitih migracija prilikom nadzora smeštajnih objekata, s ciljem kontrole prijave boravka stranaca u Hrvastkoj, 30. oktobra u kontaktu s dvojicom muškaraca posumnjali su u njihovu moguću povezanost s opojnim drogama - navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni su 39-godišnji državljanin Severne Makedonije i 62-godišnji državljanin Srbije, koji su uz kaznenu prijavu upućeni tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading