Doneta presuda za zversko zlostavljanje maloletnice: Silovalo je njih 6, među njima profesor, policajac, ginekolog i advokat!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

31.10.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest osoba, među kojima su gimnazijski profesor, policajac i advokat, optuženi su da su dve godine na Kosovu silovali maloletnicu. Prema navodima optužnice, maloletnica je bila prisiljena i da izvrši abortus.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Šestorica osumnjičenih, među kojima je i ginekolog, optuženi su za seksualno zlostavljanje, zlupotrebu moći i izazivanje trudnoće silovanjem, saopštilo je tužilaštvo. Kako saznajemo, silovanje maloletnice dešavalo se 2017. i 2018. godine i počelo je kada je napunila 16 godina. 

Prema navodima pojedinih medija, sve je počelo kada je maloletnica stupila u seksualni odnos sa profesorom, jer joj je obećavao da će je oženiti. Međutim, devojčica je onda otkrila da je on oženjen i da ima decu, pa je otišla da ga prijavi policiji.

Međutim, njen užas se tu nastavio. Policajac kojem je ispričala šta se dogodilo je počeo da joj preti da će njenim roditeljima ispričati sve o vezi sa profesorom ukoliko sa njim ne bude odlazila u hotel četiri puta nedeljno. Devojčica je pristala i to se događalo tokom cele 2018. godine. Nesrećna devojčica je zatrudnela sa policajcem, a on ju je početkom 2019. godine odveo kod ginekologa u Prištinu kako bi obavila abortus. Kako su mediji preneli, nju je potom silovao i ginekolog, kao i advokat koji joj je kasnije dodeljen. Tužilaštvo nije otkrilo ništa od pojedinosti o muškarcima koji su optuženi za silovanje, danas osamnaestogodišnje devojke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading