Otišla sa momkom koji joj se sviđa, a ne sa onim kome je obećana: Okidač krvavog obračuna u Subotici zabranjena ljubav

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

30.10.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza krvavog obračuna na buvljaku u Subotici, gde je nakon ubadanja nožem preminuo Beriša B. (62), navodno se krije priča o zabranjenoj ljubavi.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS
Policija i forenzičari na mestu obračuna

Naime, sukobu je prethodila ljubavna drama jer je devojka, kojoj su roditelji već ugovorili brak, pobegla sa drugim mladićem.

- Ona je otišla s momkom koji joj se sviđa, a ne s onim kome je obećana. Njeni su poludeli kad su to čuli, pa su se organizovali i krenuli na buvljak da mlate tog momka koji ju je ukrao - priča sagovornik našeg portala.

 

 

Niko nije slutio da će se obračun završiti tragično. U jednom trenutku sevnuli su noževi i Beriša B. (62) dobio je kobni ubod od kojeg je kasnije u bolnici preminuo. 

Povređen je i Fehmi B. (55) koji se sumnjiči za ubistvo.

Bes među porodicama tek se onda razbuktao, pa je umalo došlo i do još jednog ubistva, u bolnici.

Naime, jedna osoba ušunjala se u bolnicu i nožem nasrnula na sina Fehmija B. Srećom, tu se našao policajac koji je dva puta pucao u vazduh i sprečio da dođe do drugog teškog ubistva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading