Deda otetog dečaka iz Stare Pazove: "Jovišić je kriminalac povratnik, ovo je OSVETA!"

Autor: Mediji, Republika

Hronika

28.10.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak Petar Mitrović (13) iz Stare Pazove izbavljen je sinoć iz kandži otmičara, a komšinica i deda otetog tvrde da je motiv za ovakav čin upravo osveta.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Marko Jovišić (u sredini)

Pretili dečaku

Komšinica porodice Mitrović za Espreso.rs kaže kako je dečakov deda bio u lošim odnosima sa Jovišićem, osumnjičenim za otmicu, te kako pretpostavlja da je to bio motiv. Osveta. 

- Deda je bio u lošim odnosima sa Jovišićem. Taj Jovišić je kriminalac ima kriminalni dosije. Ne znamo šta je motiv kindapovanja. Mozda se Jovišić na ovaj način sveti, ne znam - ispričala je ona. 

Dodala je kako je dečak praćen, te kako je držan u staroj kući gde mu je ostao i bicikl. Takođe, rekla je i kako su dečaku prilikom otmice zapretili rečima "Da ćutiš!".

- Dete je praćeno, strpali su ga u neku staru kuću. Tamo mu je ostao bicikl. Ovo je jedna fina porodica, dobri, pošteni ljudi. Dete su pratili od Zmaj Jovine i strpali ga u napuštenu kuću i rekli mu da ćutiš! Petrovom deki koji je '53. godište bio je rođendan juče. Kada je Petar živ stigao kući, jedva je izdržao. Petrov deka je inspektor u penziji - ispričala je komšinica porodice Mitrović.

Jovišić se sveti!

Deda otetog dečaka Petra Mitrovića koji je sinoć vraćen kući roditeljima, kaže da je radio u policiji i vodio slučaj Marka Jovišića (54), osumnjičenog za otmicu.

- Radio sam u policiji i upravo sam vodio ovaj slučaj. Taj Jovišić je kriminalac. On je povratnik. Sveti se - rekao je on kratko, pa dodao kako su pod velikim stresom i kako ne žele dalje da govore o bilo čemu, jer je istraga u toku.

 

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su L. J. (19), M. J. (54) i A. M. (19), svi iz Stare Pazove, dok će protiv još jednog maloletnika, starosti od 17 godina, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Nakon što je policiji prijavljen dečakov nestanak, intenzivnim radom pripadnika MUP-a dečak je pronađen sinoć u 23.45 časova u napuštenoj vikendici u naselju Belegiš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading