Hteo je da pomogne u nesreći, a onda je na njega naleteo kombi

Autor: Novosti, Republika

Hronika

28.10.2019

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog guste magle koja je jutros vlada i na severu Banata dogodilo se nekoliko saobraćajnih nezgoda, a najteža na putu između Ostojićeva i Padeja, u opštini Čoka.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Na ovoj deonici jutros oko 6.30 sati poginulo je jedno lice, a kako mediji navode, u pitanju je katolički sveštenik Jožef F. (61) iz Padeja.

Život je izgubio kada je u kolonu od nekoliko zaustavljenih vozila udario kamion, a onda je kombi iz kolone udario u svešetnika, koji je bio izašao iz svog automobila i peške se kretao po putu.

Pretpostavlja se da je sveštenik Jožef F. izašao iz automobila jer se kolona formirala pošto je najpre jedno vozilo zbog preticanja po magli napravilo sudar u kojem je povređeno četvoro putnika.

Verovatno je zbog toga na putu već bila i Hitna služba, koja je kasnije pokušala da reanimira i teško povređenog sveštenika, ali, nažalost, lekari nisu uspeli da ga spasu.

Ostali putnici su prevezeni u bolnicu u Senti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading