Vratio se s posla i zatekao OBE ĆERKE MRTVE! Komšije čule užasne krike

Autor: Blic, Republika

Hronika

27.10.2019

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestogodišnja Tiana Đurašović i njena desetogodišnja sestra Mia ubijene su u svom domu u Pertu (Australija).

Komšije su čule krike njihovog oca Nenada, koji je po povratku s posla u petak zatekao Tianu kako nepomično leži na ulazu, a Miu u prostoriji za pranje veša. Njihova majka Milka, koja je nađena na obližnjem parkingu s povredama koje je sebi nanela, uhapšena je i odvedena u bolnicu, i nalazi se pod policijskim nadzorom.

Tridesetosmogodišnja žena u nedelju je optužena za ubistvo, a u ponedeljak će biti izvedena pred Sud Stirling Gardens.

Komšinica, koja je želela da ostane anonimna, ispričala je za WAtody da porodica iz Bosne nekoliko dana pre ubistva nije videla majku, a druga tvrdi da se ni po čemu nije moglo zaključiti da par ima teškoća u braku i da su delovali kao srećna porodica. - Ljubili su se, išli zajedno na odmor. Devojčice su bile divne, ne mogu da verujem da se ovo dogodilo - rekla je ona.

Jedan od bliskih prijatelja porodice je Filip Kuper, savetnik u partiji "Jedna nacija", kaže da je njegova mlađa ćerka Mia bila najbolja drugarica sa ubijenom devojčicom Miom. - Naša porodica je bliska porodicom Đurašović, baš kao što su i naša Mia, Mia Đurašović i njena sestra Tiana (6) bile bliske. Pre samo nekoliko dana igrale su se zajedno u školi - napisao je Kuper na društvenoj mreži. - Sestre su bile nerazdvojne, a pre dva-tri meseca, Mia Đ. je bila na desetom rođendanu naše Mie. Ove slike deluju nestvarno kada pomislimo kako su nam deca bila srećna.

On je takođe napisao da je njegova supruga Teri pregledala poslednje poruke razmenjene s majkom devojčica. - Naši odnosi s porodicom nisu ukazivali ni na kakve problema, ništa nije davalo povoda za zabrinutost.

On je takođe rekao da mu je ćerka veoma uznemirena što ni Mia, ni Tiana neđe doći u školu u ponedeljak i što je Mia neće zagrliti, jer su bile kao sestre. I drugi roditelji školskih drugova dveju devojčica izrazilu su tugu na društvenim mrežama. - Mia, hvala za sve divne crteže koje si nacrtala za Džoša. Bila si tako umiljata devojčica i srce nam se cepa što više nećemo gledati tvoje milo, nasmejano lice - napisala je jedna žena.

Komšija, ćija se ćerka družila s Miom rekao je da je Nenad u petak bio u šoku. - Bio je bled kao krpa. Nije mogao da govori - rekao je za "Vest Australijan". Prema rečima drugih komšija, baba i deda devojčica "plakali od tuge", dok su neutešno ležali pored mrtvih tela.

Kako prenosi WA today, komšije su pozvale policiju nakon što su čule zabrinjavajuće krike iz kuće. Porodica je stanovala u toj kući više od 20 godina, otac je bio inženjer, a majka bolničarka. Navodno se nisu družili s porodicama iz kraja.

Pomoćnik inspektora Pol Stil izjavio je da je mesto zločina prilično "složeno" i da još ne zna tačno ko je pozvao policiju. - Ovo je tragičan događaj i izražavamo najiskrenije saučešće prijateljima i porodici dece - saopštila je policija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading