BRAT DVE GODINE SILOVAO SESTRU: Stravičan zločin potresao Kučevo

Autor:

Hronika

28.10.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Zorana P. (23) zbog sumnje da je čak dve godine silovao 14-godišnju sestru Tamaru P. u porodičnoj kući u selu Duboka kod Kučeva. Kako Srpski telegraf saznaje, za ceo slučaj saznalo se nakon što je nesrećna devojčica dovedena u bolnicu i požalila se lekarima da već duže vreme trpi brutalno seksualno zlostavljanje!

Foto: Ilustracija

POVUKLA SE U SEBE

- Kobnog dana maloletnica je dovezena na pregled, gde je ustanovljeno da duži vremenski period ima psihičkih problema. Devojčica se ubrzo otvorila lekarima i ispričala im da već dve godine konstantno trpi seksualno zlostavljanje. Kako je ispričala, njen rođeni brat je mesecima unazad prisiljava na seksualne odnose i do detalja ispričala šta je sve doživela. Lekari su ostali zabezeknuti kada su čuli šta je maloletnica trpela - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Devojčica se požalila lekarima da je iz straha ćutala o svemu ovome.

- Kako je navela, plašila se da ispriča da ju je rođeni brat silovao jer nije znala da li će joj iko poverovati. Takođe, plašila se i šta bi njen brat mogao da uradi ukoliko bi ga prijavila nekome. Zbog toga je dve godine ćutala o svemu i potpuno se povukla u sebe - kaže izvor našeg lista.

Određen pritvor

Uhapšeni je odmah sve priznao

Osumnjičeni Zoran P. ubrzo nakon prijave ovog slučaja saslušan je i u nadležnom tužilaštvu i njemu je određen pritvor do 30 dana. Takođe, ubrzo nakon prijave slučaja o celom slučaju obavešten je i Centar za socijalni rad.

PRIZNAO SVE

Naime, lekari su odmah nakon završetka razgovora alarmirali policiju i prijavili ceo slučaj.

- Policija je ubrzo upala u kuću osumnjičenog Zorana P. i stavila mu lisice na ruke! Osumnjičeni je na saslušanju u policijskoj stanici priznao da je duži vremenski period unazad u porodičnoj kući silovao mlađu sestru - priča naš sagovornik.

Sve se saznalo kada se devojčica požalila lekarima, koji su i prijavili nasilnika

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog zločina.

- Devojčica je, ubrzo nakon što se za ceo slučaj saznalo, podvrgnuta potrebnim lekarskim pregledima kako bi se ustanovilo da li ima nekakve povrede. Takođe, biće ispitani i roditelji uhapšenog Zorana P. i njegove sestre kako bi se proverilo da li je neko od njih eventualno znao šta se dešava u kući i šta je maloletnica trpela dve godine - dodaje izvor.

I majka i ćerka silovane

Sredinom ovog meseca srpsku javnost potresao je još jedan slučaj stravičnog seksualnog zlostavljanja u selu Gornje Krnjino kod Babušnice. Naime, Danijel S. (22) obesio se nakon što je dva puta silovao svoju polusestru J. R. (12). Da zlo bude gore, majka ovog mladića i sama je bila žrtva seksualnog nasilja.

- Nesrećna žena je policiji prijavila da je njen sin silovao njenu maloletnu ćerku iz drugog braka. Neposredno pre dolaska policije osumnjičeni se obesio u porodičnoj šupi, a ubrzo je otkriveno i da je majka ove devojčice i sama bila silovana. Naime, nju je seksualno zlostavljao otac, zbog čega je i bio u zatvoru - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading