Rasplet jezive drame na Novom Beogradu: Policija u telefonu dilera pronašla fotografije raskomadanog tela, stan očišćen varikinom!

Autor: telegraf.rs, blic.rs

Hronika

25.10.2019

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle višesatne potrage policija je pronašla telo 28-godišnje devojke u automobilu parkiranom u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, javili su sinoć beogradski mediji.

RepublikaFoto: facebook.com/Jaksa Scekic
Mesto gde se drama odvijala

Telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdilo da li je devojka ubijena.

Osumnjičeni za pokušaj skrivanja tela preminule devojke su uhvaćeni u blizini stana u koji je policija prethodno upala, zbog prijave stanara da se od juče oseća neprijatan miris. Kako je prethodno rečeno u MUP-u, policija sprovodi istragu po prijavi da se u Bloku 63 na Novom Beogradu dogodilo ubistvo žene.


Kako je navedeno, telo žene nije pronađeno u stanu, ali ima indicija da se ubistvo dogodilo. Beogradski mediji preneli su da policijska vozila kruže okolnim ulicama, a ispred zgrade u Nehruovoj ulici se nalaze policijska kola i forenzičari.
RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, sve se dogodilo kada je policija pre nekog vremena pronašla torbu kod jednog dilera, a u njoj je bio mobilni telefon na kom su bile fotografije isečenog tela na komade. 


- Operativnim radom policije saznali su koji je stan u pitanju. Kada su upali u taj stan, pronađeni su tragovi krvi, ali čini se da je sve brisano varikinom, kako bi tragovi bili uklonjeni - rekao je izvor.

Kako je dalje sagovornik naveo, moguće je da je osoba kod koje je pronađena sporna torba i telefon, privedena prilikom pretresa, a cela istraga otvorila je daleko strašniji slučaj.

Da podsetimo, u četvrtak 24. septembra popodne policija je opkolila jednu zgradu u Gandijevoj ulici, sumnjajući da je unutra mrtva žena, ali prilikom ulaska u stan nisu pronašli telo.

- Vrata stana su razvaljena. Dve ekipe Hitne pomoći su izašle na teren, ali im je policija rekla da se povuku, što su lekari i učinili - nezvanično smo saznali sa lica mesta.

Kako navode mediji, uhapšeni su policiji rekli da se devojka predozirala narkoticima, te da su pokušali da sakriju njenu smrt.

Forenzičari uzimaju sve tragove koji bi mogli da razjasne šta se dogodilo. Takođe se istražuje da li je smrt izazvana nasilno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading