Poznata novinarka Dragana Tripić izvršila samoubistvo!

Autor: Republika

Hronika

24.10.2019

07:01 >> 07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, Dragana Tripić, poznata novinarka izvršila je samoubistvo u stanu u beogradskom naselju Mirijevo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Tripić

Telo 58-godišnje žene, koja se obesila, pronašla je njena ćerka.

Kako prenose mediji, njena majka kaže da je Dragana Tripić bila depresivna zbog posla i kredita.

Javnost je zna kao snažnu ženu bez dlake na jeziku

Dragana Tripić je rođena 16. maja 1961 godine. Dugi niz godina uspešno se bavila novinarstvom. Popularnost je stekla kao član žirija u "Zvezdama Granda". Pokazala se kao vrlo oštra prema takmičarima. Bila je direktna, bez dlake na jeziku i odavala je utisak jake žene koja ne preza ni od čega. Upravo zbog toga, za kratko vreme postala je omiljena publici.

Rođena je u Bosni i više od 20 godina živi u Beogradu. Govorila je kako je se ljudi plaše i kako ima veliko srce. Bila je samohrana majka, a iza sebe je ostavila ćerku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Biljana

24.10.2019 10:35

Neizmerna tuga. Koliko čovek treba da bude očajan pa da učini sebi tako nešto. Dragana koja je uvek imala svoj stav, koja je oštrim perom i britkim jezikom tragala za istinom i pravdom, koja je u okrilju svoje porodice trebalo bezbrižno da provede naredna godine pred sobom, naprasno je odgurnuta iz svog profesionalnog okruženja, izopštena da ne bi istinom ugrozila nečiji profit. Strašno je koliko je daleko dosegla medijska manipulacija. Tuga, strašna tuga, otišla je jedna velika novinarka koju je iskrenost i nepotkupljivost koštala karijere, a pokazalo se sada i života. Ali nikada nije izgubila poštovanje svih nas koji smo uz nju tržili istinu u borbi protiv vetrenjača. Neka je sada čuvaju anđeli.

Kolega

24.10.2019 13:59

Dragana je bila laf. Naoko otresita a očito, ustvari, nežna. Gostoprimljiva. Spremna da pomogne, da se našali, da se posvađa, da oprosti. Nikada se nije žalila na nemaštinu. Bavila se takozvanom tabloidnom štampom, i bila je omiljena iako jetka. Nema koga nije znala. Neka ti je Slava, koleginice. Zbogom.