U Novom Sadu upucan telohranitelj našeg poznatog sportiste

Autor: Kurir, Republika

Hronika

23.10.2019

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milika Bukilić (36) iz Podgorice, telohranitelj bivšeg košarkaša i nekadašnjeg predsednika KK Partizan Nikole Pekovića, ranjen je u ponedeljak uveče u Novom Sadu.

Foto: Ilustracija

Crnogorskog državljanina upucala je nepoznata osoba na parkingu kada je izašao iz jednog kafića u naselju Telep.

- Bukilić živi u Podgorici, a u Novi Sad je došao da obiđe suprugu i sina, koji su se privremeno doselili u ovaj grad. Zbog čega porodica živi u Novom Sadu, a on u Podgorici, zasad se utvrđuje. Sumnja se da je Bukilić dobijao pretnje i ranije i da je upravo iz tog razloga ženu i dete sklonio iz Crne Gore u Srbiju - prenosi izvor koji je upućen u istragu.

Prema njegovim rečima, Milika Bukilić u trenutku napada nije bio u društvu poznatog košarkaša, to jest privatno je bio u Novom Sadu.

- On radi kao obezbeđenje Nikole Pekovića, uglavnom kada košarkaš boravi u Crnoj Gori. Prema dosadašnjim informacijama i prikupljenim dokazima, pucnjava u kojoj je Bukilić ranjen nema nikakve veze sa sportistom niti poslom koji za njega radi Bukilić - dodaje on.

Na crnogorskog državljanina, podsetimo, nepoznata osoba, koja ga je sačekala u mraku, ispalila je jedan hitac.

- Pogođen je u nogu, što pokazuje da napadač nije želelo da ga ubije, već da mu uputi upozorenje - dodaje izvor.

Bukilića je ekipa Hitne pomoći u veoma kratkom roku prevezla do Urgentnog centra.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Peković

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljen je muškarac sa teškim povredama desne potkolenice, nastalih iz vatrenog oružje. Pacijent je posle ukazane kompletne dijagnostike i blagovremene hiruške obrade rane zadržan radi daljeg lečenja - kaže Siniša Knežević, potparol KC Vojvodine.

Novosadska policija intenzivno traga za počiniocem ovog krivičnog dela.

- Od velikog značaja biće i to da liće Bukilić pristati da sarađuje sa policijom i da li će ukazati na to ko bi i zbog čega pucao u njega. Očigledno je da je napadač znao da je on stigao u Novi Sad iz Crne gore, u kojoj inače živi - prenosi medijima izvor koji je upućen u detalje istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading