Strašna nesreća u Sremskoj Kamenici: Šestorica mladića teško povređena u sudaru

Autor: 021.rs

Hronika

23.10.2019

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestorica mladića teško je povređeno u sudaru dva automobila koji se dogodio sinoć u 2.30 časova u Ulici vojvode Putnika, kod fakulteta "Edukons" u Sremskoj Kamenici.

Foto: Ilustracija

Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović kaže za 021 da je 21-ogodišnji mladić zadobio višestruke traume i da je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Povređeni 19-ogodišnji momak zadobio je potres mozga i posekotine glave. Još jedan devetnaestogodišnjak zadobio je višestruke povrede glave. Mladić star 20 godina takođe je zadobio višestruke povrede glave i potres mozga. Još jedan momak čije je godište nepoznato zadobio je povrede grudnog koša.

Svi oni su, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezeni u Urgentni centar. 

U Kliničkom centru Vojvodine za 021 kažu da je primljeno šest mladića, od kojih je petoricu dovezla Hitna pomoć. Kako navode, T. A. (21),  L. B. (19)  Š. M. (19) P. S. (19), T.S. (20) i P. I. (20) su van životne opasnosti. 

- Dva pacijenta sa politraumatskim povredama su nakon ukazane blagovremene dijagnostike i opservacije primljena na Odeljenje intenzivne nege i terapije UC radi daljeg lečenja, dok je kod preostala četiri lakše povređena pacijenta u toku dijagnostika i opservacija - navode u KCV-u.

Policija je obavila uviđaj, a tačne okolnosti udesa tek treba da budu utvrđene.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

23.10.2019 12:39

Žalosno,ali samo žurke,žurke noćni provodi,a sve mlada deca koja sigurno još uvek žive sa svojim roditeljima.Da se zapitamo.