Inspekcija oduzima vozilo "CarGo"! Napeto kod zgrade SIV-a!

Autor: kurir.rs

Hronika

21.10.2019

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komunalna milicija, od 21 sat i 40 minuta pokušava da zapleni vozilo "CarGo", posle čega su se vozači ovog udruženja okupili u Bulevaru Mihajla Pupina, kod zgrade SIV.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Više od 100 vozača "CarGo" pokušava da dođe na lice mesta, ali u tome ih sprečavaju jake snage policije koje su blokirale prilaze kod Brankovog mosta.

Na licu mesta je naelektrisana atmosfera, a inspekcija pokušava da paukom odnese vozilo.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da je jedna osoba prevezena u Urgentni centar.

- Više od 100 članova udruženja građana CarGo u akciji nenasilnog otpora tokom nelegalnog pokušaja oduzimanja automobila jednog od članova Udruženja, selo je na pod i okružilo vozilo Parking servisa. Na lokaciji se nalazi više od 20 policijskih jedinica koji su u potpunosti blokirali Bulevar Mihajla Pupina, celom dužinom od ulaska u poslovni centar Ušće pa sve do raskrscice sa Bulevarom umetnošću. Upravo Parking servis po nalogu policije postavlja automobil CarGo na pauk - saopštili su iz Udruženja CarGo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading