OVAKO JE ZORAN UBIO JELENU, PA UNIŠTAVAO TRAGOVE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je posle 17 meseci na pragu da rasvetli brutalno ubistvo Jelene Marjanović. Forenzička ispitivanja donela su obrt u istrazi i ukazala na to da je pevačicino telo samo bačeno na nasip, ali ne i da je tamo ubijena. Srpski telegraf vam na osnovu dosadašnje policijske istrage predstavlja gde je zapravo ubijena Jelena i kako.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Jelena je imala devet ubodnih rana na glavi

Bespomoćno ležala

Prema najverovatnijem scenariju ovog jezivog zločina, supružnici su se početkom aprila prošle godine najpre posvađali u porodičnoj kući u Borči. Kako se veruje, Marjanović je tada gurnuo ženu niz stepenice, a potom, dok je bespomoćno ležala na podu njihove kuće, dohvatio šrafciger ili neki drugi predmet i nasrnuo na nju. Ono što je nesumnjivo utvrđeno jeste da je ubica besomučno i zverski tukao Jelenu po glavi oštrim predmetom. Udario ju je na desetine puta, što je, prema rečima naših sagovornika, odlika zločina iz strasti.

- Pretpostavlja se da je privedeni Marjanović odvukao telo u kupatilo da bi dotukao Jelenu i uklonio tragove. On je navodno Jeleni varikinom prao prste da bi uništio sve dokaze da on stoji iza zločina. Telo je potom zamotao u ćebe ili tepih, a potom i abrazivnim sredstvima uklonio tragove krvi s poda, tepiha, kao i u kupatilu - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Marjanović, kako je utvrđeno dosadašnjom istragom, posle zločina je otišao na nasip u Crvenki i prijavio policiji da mu je nestala supruga dok je džogirala.

Abrazivnim sredstvima uklonjeni svi tragovi krvi u kupatilu i s tepiha u kući u Borči

- Zoran je ispričao da je 2. aprila sa ćerkom i suprugom došao na nasip kako bi Jelena trčala. Prema njegovim rečima, ona je nestala oko 16 sati, a nestanak je prijavio tek nakon četiri sata. Na lice mesta ubrzo su stigle policijske ekipe, ali od Jelene nije bilo ni traga ni glasa - priča naš sagovornik.

Odalo ga blato

Kako dodaje, potraga je prekinuta zbog mraka, ali je nastavljena rano ujutru.

- Najpre su pronađeni pevačicin mobilni telefon i patika, a potom i izmasakrirani leš - kaže izvor Srpskog telegrafa.

500 osoba saslušano u istrazi o ubistvu pevačice

Policija je odmah krenula u potragu za brutalnim ubicom, ali dokaza za hapšenje nije bilo. Tako su istog dana kad je nađeno Jelenino telo priveli njenog supruga Zorana, ali je posle 48 sati izašao na slobodu. Međutim, godinu i po dana kasnije, slučaj je rasvetljen, a Marjanovića su odali DNK tragovi i tragovi blata nađeni na pantalonama, koji se poklapaju sa onim otkrivenim na mestu na kojem je nađeno telo njegove žene.

HRONOLOGIJA

2016.
2. APRIL - Zoran Marjanović prijavio nestanak
3. APRIL - u kanalu u Crvenki nađeno Jelenino telo, Zoran priveden
5. APRIL - posle 48 sati Marjanović zbog nedostatka dokaza pušten na slobodu
15. APRIL - Zoran, njegov brat Miloš i otac Vladimir išli na poligrafsko testiranje
4. OKTOBAR - Jelenina majka Zorica Krsmanović umrla ne dočekavši da sazna ko joj je ubio ćerku
2017.
6. SEPTEMBAR - Zoran Marjanović ušao u rijaliti "Zadruga"
14. SEPTEMBAR - izašao iz šoua navodno zbog ćerke Jane
15. SEPTEMBAR - Marjanović uhapšen u kući u Borči

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bubasvaba

20.09.2017 16:36

Cela porodica je umesana neko je ubio a svi kriju tragove ko zmija noge

Odgovori 13 0